Severina i Ana Bebić snimile spot za pesmu "Italiana"

Severina i Ana Bebić snimile spot za pesmu "Italiana"

Autor: | 08/07/2012

0

Severina Vučković i Ana Bebić danas uveliko snimaju kadrove za novi spot za pesmu “Italiana” na zatvorenom auto-putu nedaleko od Velike Gorice. One su odglumile scenu iz kultnog filma “Telma i Luiz” za novi spot i dok je Splićanka igrala Telmu, Metkovka je bila Luiz.
Uživala sam. Inače, drugi me voze, pa mi je ovo bila dobra prilika da se malo izdivljam za volanom – našalila se Severina, koja je za snimanje obukla uske pantalone i top. Iako je rodila dete pre samo četiri meseca, pevačica je u vrlo kratkom roku vratila svoju liniju u red. Uz Severinu i Anu, u spotu se pojavljuju i hitmejkeri Filip Miletić i Miloš Roganović, zaslužni za Severinine hitove “Bred Pit” i “Grad bez ljudi”. Muzičari u spotu glume autostopere koji vesele devojke pokupe na putu.

Snimanje spota za “Italianu” nastavilo se danas od 18 časova na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Severinin spot snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova. Tako se očekuje da će ekipa, osim Zagreba, posetiti i Split, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Novi Sad, Ljubljanu…

Izvor: 24sata.hr
Foto: Severina Vučković / Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin