Marina Kotevski: Na krilima nove ljubavi

Marina Kotevski: Na krilima nove ljubavi

Autor: | 15/07/2011

0

Voditeljka emisije kratke forme „Milica na kvadrat“ na televiziji „Avala“ Marina Kotevski odnedavno je u vezi sa poznatim kompozitorom i tvorcem mnogobrojnih hitovala popularne muzike Filipom Miletićem. Ovaj poznati par upoznao se zahvaljujući poslu, a posle kraćeg druženja počeli su i da se zabavljaju. Pošto je njihova veza tek na početku, lepa voditeljka i uspešni muzičar odlučili su da za sada ne pričaju mnogo o svojim emocijama, ali ipak prilikom javnih pojavljivanja nisu mogli da sakriju naklonost jedno prema drugome. Naime, njih dvoje su najpre viđeni zajedno na finalu rijaliti šou-programa „Veliki brat“, gde je Marina bila gost produkcijske kuće „Imoušn“, dok je Filip došao u svojstvu kompozitora pesme „Bred Pit“ koju je te večeri premijerno izvela Severina Vučković. Iako su se trudili da niko ne primeti da između njih dvoje postoje nežne emocije, poznata novinarka i uspešni kompozitor i producent nisu mogli da sakriju naklonost jedno prema drugome, jer se čitave večeri nisu odvajali. Prema rečima njihovih poznanika, oni uživaju u prvim danima veze, a nekoliko puta su viđeni zajedno i u poznatim prestoničkim kafićima i restoranima.
Pošto nikada nije volela mnogo da priča o privatnom životu, atraktivna brineta ni ovog puta nije želela da komentariše svoju novu romansu.
- Sve što mogu da kažem je da sam zadovoljna svojim emotivnim životom. Nikada nisam volela da iznosim detalje iz svoje privatnosti u javnost, naročito kada je romansa na početku - bila je kratka Marina.
Dvadesetpetogodišnja novinarka nedavno se ponovo našla u žiži javnosti zbog navodne veze sa rukometašem Ognjenom Kajganićem. Iako je više puta demantovala da je sa njim imala romansu, nastavili su da je dovode u vezu sa njim.
- Priča o Ognjenu mi je već dosadila, jer koliko god puta da sam rekla da nismo bili zajedno, što je jedina istina, mediji nas ponovo spajaju i razdvajaju i ja na to ne mogu da utičem - objašnjava Marina koja već nekoliko godina uspešno gradi svoju televizijsku karijeru, a nedavno je imala izlet i u manekenstvo kada ju je dizajnerka Marijana Mateus angažovala za promociju njene nove kolekcije.

S druge strane, njen sadašnji partner je široj publici postao poznat kada je pre nekoliko godina sa kolegom Milošem Roganovićem za folk zvezdu Seku Aleksić napisao pesmu „Aspirin“, koja je u najkraćem roku postala veliki hit, a njih dvojica kao autorski tandem dobili su nadimak Aspirinci. Posle toga, njih dvojica su uradili još mnoge poznate kompozicije kao što je „Sestra po suzama“, koju je otpevala Tanja Savić, a nedavno su počeli da sarađuju i sa Severinom Vučković, čija je pesma „Bred Pit“ za samo nekoliko dana osvojila srca publike.
Filip je široj publici poznat i po svojoj vezi sa bivšom učesnicom takmičenja „Operacija trijumf“ Anom Bebić sa kojom se zabavljao nešto više od jedne godine. Iako su njih dvoje izgledali kao skladan par, pre nekoliko meseci su se ipak razišli, a lepa Hrvatica je više puta naglašavala da su uspeli da posle razlaza ostanu u prijateljskom odnosu.
Posle toga, nekoliko meseci se o Filipovom ljubavnom životu ništa nije znalo, ali svoje emocije prema Marini nije mogao da sakrije.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još