Ana Bebić: Slučajni susret obnovio ljubav

Ana Bebić: Slučajni susret obnovio ljubav

Autor: | 06/09/2011

0

Jedna od najpolularnijih učesnica rijaliti emisije „Operacija Trijumf“, pevačica Ana Bebić, posle tromesečnog prekida veze sa poznatim kompozitorom i muzičkim producentom Filipom Miletićem, nedavno je ponovo obnovila romansu. Dvadesetpšestogodišnja pop-pevačica, rodom iz Metkovića je talentovanog hitmejkera upoznala kada je kao finalistkinja muzičkog rijalitija snimala pesmu „Preživeću“, koju joj je Filip napisao.Njiihova veza je bila skladna i harmonična, i par je uživao u njihovoj ljubavi i zajedničkim trenutcima. Ipak, pre tri meseca, u medijima se pojavila vest da je par prekinuo dvogodišnju vezu. Iako oboje nisu povodom toga davali izjave u javnosti, neko vreme posle raskida pojedini mediji su došli do informacije da je kompozitor otpočeo vezu sa voditeljkom Marinom Kotevskom. Šarmantna Hrvatica, Ana, koja je poznata po tome što ne voli svoj provatni život da ističe u prvi plan, i ovoga puta je javnost uskratila za komentar o novoj vezi koju Filip ni u jednom momentu nije javno priznao, niti komentarisao. Marina je, sa druge srane, dala nekoliko nejasnih rečenica da je srećna i zadovoljna stanjem svog trenutnog ljubavnog života, upitana kako joj je u novoj romansi sa muzičarem.
Da su Filip i Ana ipak suđeni jedno drugom, potvrdioo je samo jedan njihov slučajan sustret u Budvi, kada su samo pogledom shvatili da nije trebalo da se rastaju.
Ljupka brineta iz Hrvatske je nasupala u gradovima Crne Gore i bivšeg momka je slučajno srela u Budvi, kada su posle prve rečenice koju su razmenili osetili da ih ponovo preplavljuju osećanja i obuzima strast.
Susret je bio dovoljan da oboje sebi priznaju da su sve vreme tokom prekida veze jedno drugome mnogo nedostajali i da su spojeni neraskidivim vezama. - Deo su jedno drugog, pogledi su govorili sve. Znali su da je to-to, prećutno. Nisu morali da pričaju o bilo čemu, znali su da varnice nikada među njima nisu prošle, i da su ih samo bezuspešno potiskivali dok nisu bili skupa - kaže prijatelja para, koji je slučajni susret na plaži nastavio večerom u budvanskom proznatom restoranu.
Okruženje poznatog para smatra da je prekid došao usled prezaposlenosti Filipa i Ane. Oboje su bili pritisnuti brojnim obavezama, svako oko svoje karijere, i zbog toga su se pre tri meseca udaljili. Kako je Ani ostalo svega nekoliko koncerata do kraja letnje sezone, oboje će uživati u zajedničkom radu kada u septembru budu počeli da snimaju pesme za njen novi album u Filipovom studiju.
- Lepo nam je i srećna sam. Zadovoljna sam kako se sve razvija među nama. Veza ide fino, u dobrom smeru. Napokon su se kod nas složile sve kockice. Radujem se što ćemo snimati moj album početkom septembra, naravno uz Miloša Roganovića, Filipovog saradnika. Filip je preuzeo moju karijeru na sebe i ja mu u potpunosti verujem, jer niže hitove za zvezde, ume odlično da pogodi ukus publike. Čim završe Severinin novi album, koji sada snimaju, ja ulazim u studio i krećemo da snimamo pop-rok pesme. U suštini pesme će biti u pop maniru ali će u sebi imati nešto čvrći zvuk, koji ja preferiram - za magazin „Hello!“ zadovoljno kaže talentovana pevačica koja je posle dvomesečnih nastupa u Crnoj Gori otputovala kod roditelja u Metković, kako bi se posvetila njima pre nego što otpočne sa snimanjima novog albuma.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin