Milan - Lola Smiljanić sanja o ljubavi za sva vremena

Milan - Lola Smiljanić sanja o ljubavi za sva vremena

Autor: | 13/12/2012

0

Šarmantni fudbaler Milan - Lola Smiljanić često je u žiži interesovanja medija, manje zbog onoga čime se bavi, a više zbog interesovanja sa kim je u emotivnoj vezi i koja devojka je osvojila njegovo srce. Dvadesetšestogodišnji sportista posle uspešne karijere u Španiji, gde je perfektno naučio španski i sazreo kao osoba i fudbaler, vratio se u Beograd i omiljeni klub "Partizan", iz koga je i potekao. Tokom godina, simpatičnog Lolu povezivali su sa mnogim lepoticama iz javnog života, sa nekim od njih su ga čak i fotografisali, ali sportista do sada nije imao ozbiljnu vezu i devojku kojoj bi se u potpunosti posvetio. Za sada, na prvom mestu njegovih prioriteta je karijera.
- Na početku sezone mi je bilo veoma teško jer nisam najbolje prošao pripreme, pa nisam mnogo ni igrao, ali kako je sezona odmicala bio sam u sve boljoj formi. Jako sam srećan što sam se vratio u "Partizan", to je moj klub u kome sam odrastao i gde poznajem sve, od kafe kuvarice do direktora, i osećam se kao deo te "crno-bele" porodice, tako da je svaki moj uspeh u ovom klubu izuzetno važan. Osećaj kada pobedim sa "Partizanom" ne može se meriti bilo kojom drugom pobedom u drugim klubovima za koje sam igrao, pa čak ni sa reprezentacijom.
U javnosti Smiljanića prati glas da je plejboj, međutim, on je mladić veoma privržen porodici, posebno majci Miroslavi koja mu je najveća podrška i oslonac.
- Moja majka Miroslava me najbolje poznaje, tako da je naslovi u novinama poput onih da svakoga dana ima novu snaju često nasmeju. Ona je moja najveća podrška i sve što ima veze sa mnom, pa i negativan tekst u novinama veoma teško prihvata, dok se moj stariji brat Nemanja uvek šali zbog tih naslova ili fotografija.
Nedavno su mediji pisali o Lolinoj vezi sa lepom manekenkom Jovanom Švonjom, ali uprkos tim navodima oni su samo poznanici. Popularni sportista do sada nije imao ozbiljnu vezu, a najduže se zabavljao sa nekom devojkom svega desetak dana.
- Brzo shvatim da li mi neka devojka odgovara ili ne, priznajem brzo se i zaljubim i odljubim. Nisam ja nevinašce kada su naslovi ili pisanja medija o mojim navodnim vezama u pitanju. Mlad sam i ne krijem da volim da izlazim i da se dobro provedem. U noćnom provodu upoznao sam mnogo lepih žena, a sa nekolicinom su me povezivali, međutim mislim da se malo preteralo u tome, pa je ispalo kao da je svaka druga devojka koja se pojavi na estradi prvo bila sa mnom. Međutim, svako normalan, naročito oni koji me poznaju, može da zaključi da u tome nema nimalo istine. U poslednje vreme sve više razmišljam o tome da pronađem pametnu, lepu mladu devojku sa kojom ću se u svemu slagati, možda sam i uspeo, vreme će pokazati.
Zavodnik i srcelomac, kako ga mnogi doživljavaju, mašta da pronađe devojku koja će mu u svemu odgovarati i sa kojom će poželeti da zasnuje porodicu.
- Teško je naći devojku u Beogradu, ja sam je možda pronašao, ali ne mogu da govorim o tome jer je upravo osvajam, mogu da kažem da se izdvaja, da je posebna, sada smo u onom najlepšem periodu udvaranja i upoznavanja. Ona nije iz javnog života, pa ne bi bilo fer da vam kažem njeno ime, ali ako se vremenom ispostavi da je ona prava za mene, sigurno to neću kriti, već ću biti vrlo ponosan. Zaista želim veliku porodicu sa mnogo dece u budućnosti. Veoma sam otvoren i odmah na početku kažem sve o svojoj prošlosti, koju ne mogu da promenim jer nikada nisam želeo da bilo kojoj devojci pričam bajke, jer to može da se obije o glavu.

Intervju: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još