Vladimir Volkov: Zaljubljeni bek "Partizana"

Vladimir Volkov: Zaljubljeni bek "Partizana"

Autor: | 06/11/2011

0

Dvadesetpetogodišnji bek Fudbalskog kluba „Partizan“ Vladimir Volkov nedavno je dospeo u žižu medijske pažnje kada je objavljeno da je otpočeo vezu sa pin-ap modelom Stanijom Dobrojević. Budući da perspektivni sportista već tri godine uživa u vezi sa Ana-Marijom Žujović, koja je takođe uspešna sportistkinja, ne čudi što je za ovaj emotivni par bio veliki šok kada su zajedno saznali za navodnu vezu talentovanog fudbalera.
Atraktivni par Beograđana se za magazin „Hello!“ najpre osvrće na to što je u medijima objavljeno da je Vladimir u vezi sa Stanijom.
- Posao novinara je da pišu o javnim ličnostima. Ja ne komentarišem svoj emotivni život, ali u ovom slučaju mi smeta to što se kroz ovakvoplasiranjeneistinitih priča povređuju ljudi do kojih mi je stalo. Mene niko nije zvao da prokomentarišem navodnu vezu sa Stanijom, samo smo prošle nedelje to videli u medijima - na početku ozbiljnim tonom priča Vladimir koji Ana-Mariju podržava u njenoj karijeri u fitnesu.
- Moja devojka je bila prvakinja Evrope i višestruki prvak u šou-densu. Sada ima svoju školu i podržavam je u svemu što radi, posebno zato što je sportistkinja kao i ja - kaže fudbaler koji je vezu sa lepom dvadesetogodišnjakinjom otpočeo pre tri godine.
- Upoznali smo se u beogradskom klubu i posle dva meseca druženja i zajedničkog izlaženja, otpočeli smo vezu. Vladimir je posle nekoliko meseci otputovao u Moldaviju, gde je igrao, pa smo nastavili vezu preko interneta. Posle nekoliko meseci razdvojenosti počela sam da ga posećujem, pa sam skoro dve godine živela na relaciji Beograd-Tiraspolj. Potom je on potpisao ugovor sa „Partizanom“. Kada je dobio poziv crno-belih, bila sam kod njega i kada je odlučio da ga prihvati, seli smo u automobil i putovali šesnaest sati do našeg rodnog grada, gde živimo zajedno od jula - kaže simpatična vlasnica plesne škole „Diva dens“, u kojoj radi sa Marijom Srećković-Savić, nekadašnjom prvakinjom u fitnesu i suprugom glumca Aleksandra Srećkovića Kubure.
- Zajedno spremamo decu za takmičenje u šou-densu i fitnesu, a dok sam bila u Moldaviji, ona je vodila posao. Ja sam instruktorka dens fintesa, operativni trener i koreograf. Takmičila sam se u šou-densu i bila državna i evropska prvakinja. Kada je Marija došla u moj klub „Diva dens“, prešla sam na fitnes kojim me je ona zarazila. Prestala sam da se takmičim u šou-densu jer sam osvojila mnoge titule i veći izazov mi je bio da se takmičim u fitnesu - kaže studentkinja menadžmenta u kulturi i medijima na univerzitetu „Megatrend“ kojoj krajem oktobra predstoji takmičenje u Italiji.
Vladimir ima treninge tokom dana, Ana-Marija drži deci časove igre i fitnesa, pa se najviše viđaju u njihovom domu u večernjim časovima.
- Najviše volimo da se opustimo uz dobar film. Često izlazimo, nekada zajedno, a često i odvojeno. Imamo i zajedničko društvo. Nekada treniramo zajedno, kada smo bili na moru, išli smo u teretanu jer oboje imamo višak energije. Mladi smo, ali sve u životu planiramo „u množini“ - kaže sportistkinja.
- Marija ima ogromno poverenje u mene. Ponekad, kada se okuplja samo muško društvo, normalno je da izlazim bez nje, ai ona takođeizlazi bez mene, sa svojim društvom. Budući da smo dugo zajedno normalno je da pričamo o zajedničkoj budućnosti. Verenički prsten ću joj kupiti kada skupim novac - šaljivo završava golgeter o čijem se skorašnjem ulasku u srpsku reprezentaciju već priča u fudbalskim krugovima, čemu se Vladimir iskreno nada.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin