Nemanja Rnić: Zavet na večnu ljubav

Nemanja Rnić: Zavet na večnu ljubav

Autor: | 13/06/2011

0

Fudbaler Nemanja Rnić venčao se sa verenicom Barbarom u crkvi Arhangela Gavrila na Topčideru. Posle trogodišnje veze, par se verio u oktobru prošle godine na italijanskom ostrvu Kapri i od tada traju pripreme za venčanje. Oko stotinu osamdeset zvanica, među kojima su bile i mnoge Nemanjine kolege, prisustvovalo je venčanju. Fudbaler i njegova izabranica stigli su pred crkvu u pratnji roditelja i kumova, njihovih dugogodišnjih prijatelja Sanje i Nikole Mandić. Dvadesetdvogodišnja Barbara, kćerka vlasnika beogradskog hotela „Rezime“, blistala je u venčanici kreatorke Monik Lulije, koju je pre šest meseci naručila u Parizu, uz koju je ponela cipele „Džimi Ču“, dok se mladoženja opredelio za crno odelo brenda „lanvin“.
- Sve je prošlo kako smo i očekivali, mada, kada sam se probudila na dan svadbe, uplašila sam se jer je bilo oblačno i hladno. Ubrzo je otoplilo i više nije bilo razloga za brigu. Znam da mnoge mlade na taj važan dan imaju tremu, ali je ja nisam osećala. Tokom ceremonije u crkvi nisam imala osećaj da se udajem, sve mi je izgledalo kao da sam na tuđem venčanju - kaže Barbara koja je uzela prezime svog supruga.
- Ni ja nisam imao tremu, ponašao sam se kao da sam sve to već doživeo. Mogu da se pohvalim da sam bio najveseliji, čak nisam ni ručao, jer sam celu svadbu proveo igrajući - priča Nemanja.
Posle ceremonije u crkvi građansko venčanje i svadbeno veselje održani su u prestižnom restoranu „Franš“. Za ovu priliku bašta ovog popularnog mesta natkrivena je baldahinima, stolovi su bili ukrašeni kristalima, a svaku zvanicu je čekao poklon. Za organizaciju svadbenog veselja pobrinula se Barbara uz pomoć agencije za pripremu venčanja.
- Gosti su bili zadovoljni posluženjem. Na švedskom stolu našli su se svi specijaliteti restorana, pa su mogli da se služe različitim predjelima, sirevima, salatama. Posluženo je petnaest vrsta peciva, tu su bile i razne vrste ribe, bifteci, ali i neizostavno pečenje - kaže Barbara.

- Za dobar štimung bili su zaduženi Darko Radovanović i Biljana Sečivanović, a mi smo prezadovoljni kako su obavili svoj deo posla. Mislim da bolje nismo mogli da odaberemo. Bend nije pravio pauzu, a na repertoaru su bili kako domaći tako i strani hitovi. Svi gosti su bili veseli, posebno moji saigrači iz Belgije koji su specijalno zbog ove prilike došli u Beograd. Bili su tu i Ivica Kralj, Milivoje Ćirković, Goran Lovre, Mladen Lazarević, Mario Đurovski, Žarko Lazetić, a posle utakmice u Lučanima kasno uveče su nam se pridružili i Milan - Lola Smiljanić i Saša Ilić - sumira utiske mladoženja i napominje da su osim „poklona u kovertama“ dobili i mnogo slika i skulptura.
Bračni par planira da ode na medeni mesec tokom zimskog godišnjeg odmora, jer Nemanja trenutno pregovara sa nekoliko klubova o novom ugovoru. Nekoliko slobodnih dana iskoristiće za kratko proputovanje Evropom, ali svadbeno putovanje biće na nekoj egzotičnoj destinaciji.
Fudbaler i njegova izabranica još ne planiraju proširenje porodice. Za sada im je najvažnije da se odmore od venčanja, posle čega će početi sa traženjem odgovarajućeg stana koji planiraju da kupe.
- Želimo da se ostvarimo u ulozi roditelja, ali sada su nam druge stvari na prvom mestu. Kada potpišem ugovor i kupim stan, Barbara i ja ćemo razmišljati o bebi - kaže na kraju Nemanja.

Piše: Sandra A. Rilak

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin