Saša Ilić: Srećna vest za kapitena „crno-belih“

Saša Ilić: Srećna vest za kapitena „crno-belih“

Autor: | 10/08/2012

0

Kapiten Fudbalskog kluba „Partizan“ Saša Ilić proživljava dane porodične sreće otkako je saznao radosnu vest da će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja. Talentovani sportista, koji se pre dve godine iz Fudbalskog kluba „Larisa“ vratio u „Partizan“, gde je započeo karijeru, u novembru će dobiti drugo dete.
Supruga tridesetčetvorogodišnjaka iz Požarevca, koji živi i radi u Beogradu, u petom je mesecu trudnoće i srećan bračni par dobiće devojčicu. Sa Tijanom, koja je diplomirala menadžment, Saša već ima trogodišnjeg sina Nikšu. Tijana, kojoj je devojačko prezime Slijepčević, sportisti poznatom po uzornom ponašanju sudbonosno „da“ izgovorila je u maju 2006.
Jedan od omiljenih igrača među navijačima „crno-belih“ uvek je izbegavao da govori o privatnom životu, trudeći se da njegovi rezultati na fudbalskom terenu budu dovoljni za sve što bi o njemu trebalo da se zna u javnosti.
Na čestitke magazina „Hello!“ zbog skorog dolaska na svet drugog deteta, kapiten „Partizana“ kroz osmeh je odgovorio:
- Tačno je da je moja supruga Tijana u drugom stanju po drugi put i da željno čekamo termin porođaja. Ne bih mnogo detaljisao o dolasku bebe na svet jer moja supruga nije medijska ličnost i ne voli da se pojavljuje i pominje u javnosti. To je deo mog posla, a i ja se trudim da se slikam samo kada sam na terenu.
Prvotimac, sa dve decenije dugom i besprekornom karijerom, poznat je kao uzoran sportista potpuno posvećen porodici. Svaki slobodan trenutak posvećuje supruzi i nasledniku Nikši, koga je već zarazio ljubavlju prema lopti. Sina vaspitava tako da jednog dana izraste u dobrog, poštenog i vrednog čoveka.
- Postoje stvari koje možemo da shvatimo tek kada ih doživimo. Naslušao sam se priča mojih prijatelja, novopečenih roditelja, o tome kako im je rođenje deteta život okrenulo naglavačke, „topio sam se“ gledajući ih s njihovim klincima. Ali sve dok nisam dobio svog Nikšu, nisam znao kako ti to malo stvorenje preko noći promeni prioritete i navike, uzme svu ljubav za sebe, izvuče ono najbolje iz čoveka. Pre sam s treninga žurio da se vidim s prijateljima, a sada jurim njemu u zagrljaj. Od početka ga doživljavam kao deo sebe. Možda je tome doprinelo i to što sam prisustvovao njegovom dolasku na svet. Verovatno je i to nezaboravno iskustvo učinilo da sin, njegova mama Tijana i ja od prvog dana budemo trojac koji sve deli i kroz sve zajedno prolazi. A i vaspitavan sam tako da je porodica svetinja. Nema šta ne bih uradio za njih dvoje, svog oca, majku, sestru Bosu i sestrića Nestora, uz kojeg sam se pet godina spremao za ulogu oca. Supruga i ja ćemo se potruditi da mu obezbedimo sve uslove za školovanje, ali nam je najvažnije da izraste u dobrog, poštenog, vrednog, vaspitanog i moralnog čoveka, imunog na svakojaka zla modernog doba - rekao je Saša kada je dobio sina i to je bio jedini put kada je govorio o privatnom životu u javnosti.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin