Marko Jovanović: Pred selidbu u Krakov saznao da će postati otac

Marko Jovanović: Pred selidbu u Krakov saznao da će postati otac

Autor: | 06/07/2011

0

Nekadašnji golgeter „Partizana“ Marko Jovanović, koji je nedavno potpisao ugovor za Fudbalski klub „Visla“ iz Krakova, ima veliki povod za slavlje koji nema veze sa fudbalom. Naime, devojka perspektivnog sportiste Hristina je u drugom stanju, pa će se ona i Marko u decembru prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Par je dve godine u emotivnoj vezi i oboje žele da se uskoro venčaju čim se dogovore oko termina. Marko je presrećan što će fudbal igrati u klubu sa nekadašnjim saigračem iz „crno-belih“ Ivicom Ilijevim, koji mu je već pokazao Krakov.
Dvadesettrogodišnji sportista za magazin „Hello!“ kaže da je bio vrlo uzbuđen kada je saznao da će postati otac.
- Hristina je u trećem mesecu trudnoće, pre dva meseca smo saznali da je u drugom stanju. Nismo hteli javno da govorimo o tome dok ne budemo sigurni da je beba dobro, odnosno dok ne obavimo sve analize koje se rade krajem prvog tromesečja. Oboje smo veoma srećni što ćemo postati roditelji. Ne mogu da opišem kako sam se osećao kada smo saznali da je Hristina trudna, to je sigurno najlepši trenutak u mom životu - iskren je Marko koji je nedavno bio u centru pažnje zbog ekscesa na utakmici, kada je pevao navijačke pesme uvredljivog teksta, zbog čega umalo nije bio suspendovan. Ipak, sve se brzo završilo, a trenutke svog nepromišljenog ponašanja ostavio je iza sebe. Sada ima više razloga za zadovoljstvo.
- Kada mi je Hristina saopštila da ćemo imati bebu, bio sam najpre u nekoj vrsti šoka, jer to nisam očekivao. Kada smo prvi put bili kod ginekologa, i kada nam je potvrdio da je Hristina u drugom stanju, oboje smo bili u šoku, naravno, pozitivnom. Nedavno smo na ultrazvuku videli bebine ručice i glavu. Nadam se da će sve biti dobro i željno očekujem termin za porođaj. Nije nam bitan pol deteta, važno je da dete bude zdravo. Ali, iskreno, možda bih malo više voleo da dobijem dečaka. Još nismo smislili imena, Hristina će odabrati ime ako bude ženskog pola, a ja ću smisliti muško.
Markova devojka i buduća supruga, studentkinja prava i Marko nedavno su se vratili sa letovanja sa Palma de Majorke, gde su se predivno proveli i odmorili. Potom fudbaler je potpisao ugovor sa poljskim Fudbalskim klubom „Visla“, u kome igra i Ivica Ilijev.
- Život ćemo nastaviti u Krakovu, trebalo bi uskoro da u tom poljskom gradu nađem stan. Srećan sam što sam potpisao ugovor sa klubom koji ima visoke ambicije, kao i ja, kada je reč oLigi šampiona“. U tom klubu je i moj saigrač iz „Partizana“ Ivica Ilijev koji mi je već pokazao grad. Mnogo mi znači što je Ivica ovde, tako da mi neće biti teško da se adaptiram. Čim završim pripreme i turnir koji me ovih dana očekuje Hristina će mi se pridružiti u Krakovu. Kad nađem odgovarajući stan i sredim ga, otprilike za mesec dana, željno iščekujem Hristinin dolazak. Još boravim u hotelu, a trenutno sam sa klubom na pripremama u Holandiji. Hristina priprema ispite koji joj uskoro predstoje na Pravnom fakultetu. Moji roditelji i sestra, kao i Hristinini, presrećni su što ćemo imati bebu. Svi jedva čekaju decembar - kaže Marko koji namerava da sa Hristinom stane pred matičara čim uskladi brojne obaveze koje ima sa novim klubom sa svojim dolaskom u Beograd.
- Još ne znam koliko ću imati slobodnog vremena, pa ću venčanje isplanirati za mesec dana. Svakako ćemo se Hristina i ja venčati pre bebinog rođenja, jer bismo voleli da budemo u braku kad se naše prvo dete rodi.

Piše: Nadežda Jokić

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti