Ivica Iliev: Porodično uživanje na Halkidikiju

Ivica Iliev: Porodično uživanje na Halkidikiju

Autor: | 06/07/2012

0

Bivši prvotimac „Partizana“, sada fudbaler „Visle“ iz Krakova Ivica Iliev nedavno je sa porodicom letovao u Grčkoj. Sportista koji je tokom karijere živeo i u Italiji, Nemačkoj, Grčkoj i Izraelu sa suprugom Ivanom, sinom Leonom i kćerkom Larom proveo je osam dana na Halkidikiju. Kao savršeno mesto za odmor odabrao je luksuzni kompleks „Sani bič rizort“, poznat kao omiljeno mesto za relaksaciju mnogih slavnih ličnosti. Zdravko Čolić je takođe letovao sa porodicom na istoj lokaciji, dok je Goran Bregović svojevremeno održao koncert za goste ovog hotelskog kompleksa. I svetske zvezde često odaberu ovaj rizort za letovanje, jer pruža privatnost, komfor i beskrajno uživanje na prelepim plažama i hotelskim bazenima.
- Prvi put smo bili u „Sani bič rizortu“. Potrebno je nekoliko meseci unapred uplatiti aranžman da bi se obezbedio smeštaj. Mi smo boravili osam dana, jer zbog obaveza u klubu nisam mogao sebi da priuštim duži boravak na moru. Oduševljen sam mestom. Iako se nalazi na Halkidikiju, nije ni približno onome na šta prvo pomislimo kada se spomene to poluostrvo, mislim na gradove sa puno kafića na obali i velikom gužvom - kaže fudbaler koji je na letovanju proslavio sedam godina braka.
- Oduševljen sam i siguran da ćemo se već naredne godine tamo vratiti pošto je mesto idealno za porodicu. Sve je podređeno deci. Sadrži različite tipove smeštaja, sobe, apartmane, bungalove, nekoliko restorana, od kojih je jedan među dvadeset pet najboljih u Evropi. Ima i svoju marinu gde se mogu videti najluksuznije jahte.
Iako u hotelu postoje animatori, Ivica i njegova supruga ih nisu angažovali, jer šestogodišnjem Leonu i četvorogodišnjoj Lari najviše prija da budu sa roditeljima.
- Na odmoru sam maksimalno bio posvećen supruzi i deci. Leonu i Lari bolji animatori od mene i Ivane nisu potrebni. Oni su već veliki, više ne spavaju posle podne, pa smo mogli ceo dan da budemo na plaži. Izbegavali smo bazen, jer ga imamo kod kuće - priča Ivica koji se posle završetka odmora rastao od porodice. Fudbaler i njegova supruga su se početkom godine dogovorili da se ona sa decom vrati u Srbiju, a on ostane u Poljskoj.
- U Krakovu sam već godinu dana. To je najlepši grad u Poljskoj, ima dosta sadržaja i pun je turista. Meni nije bilo teško da se naviknem na život u tom gradu, ali deci jeste, pa sam se sa suprugom početkom godine dogovorio da se vrate u Beograd. Mesec dana budu u Srbiji, pa potom dođu kod mene na dve nedelje - kaže sportista.
U Beogradu Leon trenira fudbal. Zajedno sa sestrom ide u vrtić u kome su stekli mnogo prijatelja, dok im je u Poljskoj bilo teško da se uklope sa drugom decom, jer im je jezik predstavljao veliku prepreku.
- Teško nam je bilo da ih animiramo. U Krakovu im bude lepo nekoliko dana, ali brzo požele da se vrate u Beograd. Podnosim veliku žrtvu jer smo razdvojeni, ali sve to radim zbog njih. Stalno zahvaljujem onome ko je izmislio „Skajp“ pošto sada imam mogućnost da se svake večeri čujem i vidim sa decom i poželim im laku noć. Njih dvoje su navikli da je tata stalno na putu, ali posle nekoliko dana razdvojenosti pokazuju da im nedostajem. Leon sve to lakše podnosi od sestre. Obožava fudbal, trenira. Neću ga forsirati, ali ću ga podržati ukoliko bude želeo da krene mojim putem - kaže na kraju Ivica i ističe da bi voleo da ima još dece, ali smatra da se to ne planira, već ako se desi, dobrodošlo je.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još