Ivana Jordan: Spremna za brak

Ivana Jordan: Spremna za brak

Autor: | 14/06/2011

0

U godini kada proslavlja jubilej, deset godina karijere, Ivana Jordan ima veliki razlog da bude zadovoljna i na privatnom planu. Pop pevačica će za manje od mesec dana svoju dvogodišnju ljubav sa izabranikom Dušanom Antonijevićem krunisati brakom. Osim što vredno radi, nastupa po Srbiji i promoviše poslednji singl „Kao ljubav“ i komponuje za druge izvođače, Ivana uveliko privodi kraju pripreme za svoj najvažniji dan u životu, 25. jun.
- Kada smo rešili da se venčamo, Dušan i ja smo imali ideju da to bude intiman čin. Odjednom, spontano smo poželeli i odlučili da ipak napravimo svadbu i taj trenutak podelimo sa nama dragim ljudima. Ipak, nećemo puškom gađati jabuku - kaže šaljivim tonom Ivana i dodaje da je venčanicu kupila u inostranstvu, ali do dana radosnog događaja želi da sačuva u tajnosti kako ona izgleda.
- Haljina mi se dopada, stigla je preko okeana. Ne mogu da kažem kako ću tog dana izgledati, jer se još oko toga dogovaram sa svojim frizerom.
Ivana nije ni slutila da će je Dušan zaprositi. Za nju je to bilo iznenađenje, a verenički prsten izabranik joj je poklonio tokom novogodišnje noći koju su proslavili u njihovom stanu.
- Odlučili smo se za provod udvoje. Dušan zna da volim zvuk violine i da je u svaki svoj aranžman ubacim, pa makar to bila i brza rok pesma sa električnim gitarama. Dosetio se da pozove violinistkinje i da me, dok one sviraju pesmu grupe „Kiss“ „I Was Made for Loving You“, iznenadi prstenom. Ipak nije baš sve išlo po planu, jer se javio nesporazum, pa su violinistkinje počele da sviraju pesmu „Kiss“ od Princa. U svakom slučaju, bilo je divno. Čim sam ih videla kako ulaze sa instrumentima, osetila sam da se nešto sprema - priseća se Ivana dana kada je zaprošena.
Osim što je shvatila da je pravi trenutak da zasnuje porodicu, Ivana se promenila i u poslovnom smislu. Za deset godina rada sazrela je kao pevačica, kompozitor i aranžer, pa je sve više mladih izvođača koji žele da otpevaju neku njenu pesmu. Veruje da je muzika i sve ono što nosi estrada doprinelo da očvrsne kao osoba
- Zadovoljnija sam i sigurnija, jer sam izgradila svoj stil i sada mogu da eksperimentišem. Stekla sam iskustvo na sceni, osećam se zrelije kao muzičar, ali i kao čovek. Mnogo toga sam naučila o ljudima, čime se sve bave da bi ostvarili svoje ciljeve, pa i da naude drugom. U početku me je to povređivalo, ali onda shvatiš da svako sudi prema sebi i ima svoje lične razloge zašto nešto priča i radi. Život postane lakši kada shvatimo da su razlozi što nam neko otežava ostvarenje planova i snova zapravo proizvod njihovog ličnog nezadovoljstva. Nažalost, većina je takva, ali se ne treba predavati. Svako razočaranje, kao i uspeh, nas snaži, uči i u novo jutro treba ući sa novom snagom. Ali, neke stvari su još iste, i dalje volim kada čujem svoju pesmu na radiju ili spot na televiziji, kao da je prvi put - kaže Ivana koja će tokom leta nastupati, ali i naći vremena da otputuje na medeni mesec.

Piše: Sandra A. Rilak

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još