Merima Njegomir: Svadba za pamćenje

Merima Njegomir: Svadba za pamćenje

Autor: | 20/07/2011

0

Pevačica fantastičnog glasa, koja je ispevala hitove za sva vremena, Merima Njegomir oduševljena je kako je proteklo veselje povodom venčanje njene najmlađe kćerke Jelene, koja je sudbonosno „da“ izgovorila izabraniku svog srca Zoranu. Svečana zabava, kojoj je prisustvovalo otprilike dvesta sedamdeset zvanica, upriličena je u „Kristalnoj sali“ Doma Vojske. Sve je proteklo onako kako su mladenci zamislili, a pored srećnog para, rodbine i prijatelja, najveselije su bile Merimine kolege, koje su doprinele da ovaj značajan događaj protekne u božanstvneoj atmosferi.
- Moja dvadesetsedmogodišnja kćerka Jelena, koja je kao i njen suprug Zoran diplomirani arhitekta enterijera, uprličila je nezaboravnu svadbu. Jako mi je drago da je tako važan događaj za mene organizovan baš u ovoj zgradi za koju me vežu divne uspomene i gde sam nedavno, sa orkestrom „Stanislav Binički“, imala jedan sjajan koncert - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Merima Njegomir.
- Svadba je bila prelepa, a veoma mi je važno što su Jelena i Zoran, kao i svi gosti i moje kolege bili prezadovoljni. Kada se mladi venčavaju i kada se vole, ta ljubav se obavezno prenese i na sve goste - kaže popularna pevačica i dodaje da je za muziku bio zadužen „Koktel bend“.
- Osim „Koktel benda“, koji je doprineo da atmosfera na podijumu za igru bude uzavrela, mnogi moji prijatelji pevači uzeli su mikrofon i spontano zapevali, što je goste posebno oduševilo i razgalilo. Bile su tu Ana Bekuta, Usnija Redžepova, Tozovac, Oliver Njego, Izvorinka Milošević, Ivan Milinković iz „Legendi“ i mnogi drugi - napominje Merima, a na njene reči se nadovezuje njena kćerka Milica, mladina starija sestra koja je pošla putem svoje majke i bavi se muzikom.
- Na svadbi je bilo divno. Na našu veliku radost, na zabavi povodom venčanje moje sestre Jelene bile su brojne mamine kolege, pa je bio pravi užitak da naše omiljene pesme slušamo uživo od izvođača. Ni ja nisam propustila priliku da ne zapevam sa Cunetom i Tozovcem, kao i sa Usnijom Redžepovom. U duetu sa mamom najpre sam otpevala pesmu „Zbog tebe“, zatim „Ljubav mi srce mori“, posle toga se više i ne sećam, ali znam da smo stigli do „Đurđevdana“ - sa osmehom priča Milica Njegomir, koja uskoro planira da napravi reviju nanula i torbi.
Mladina majka, čuvena po svojim glasovnim mogućnostima, svojoj kćerki poželela je sreću u braku jednom divnom pesmom.
- Prva pesma koju sam zapevala i namenila mojoj kćerki Jeleni i izabraniku njenog srca bila je „Stavi ruzmarin ispod jastuka, nek vam večno miriše“. To je ujedno bila i moja poruka njima. Koliko sam mogla pomogla sam im u pripremi svadbenog veselja, ali u izboru venčanice najviše su joj pomogle njene sestre. Za ovu priliku ponela je jednu lepu „Moninu“ haljinu, kao i moja kćerka Milica - istakla je Merima i navela da ne oseća nostalgiju što su joj se dve kćerke udale i otišle od kuće.
- Nema razloga da osećam nostalgiju. Naravno, zaplakala sam onog trenutka kada je moj zet sa muzikom došao po Jelenu, ali to je prirodno jer prorade emocije. Srećna sam što moja deca odrastaju, postaju samostalna i kreću sopstvenim putem. Mislim da je to san svakog roditelja, u danas naročito jer se malo mladih ljudi odlučuje na brak i zajednicu. Moji prijatelji se šale na moj račun i kažu mi da sam sa ovom svadbom završila tek pola posla, jer mi još preostaje udaja kćerke Milice i ženidba sina Marka - sa osmehom je završila Merima Njegomir, koja leto planira da provede radno, putujući i pevajući na brojnim manifestacijama. Čim ugrabi slobodno vreme, pevačica zanosnog glasa otputovaće na odmor u Kan.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin