Milena Vučić i Nikola Burovac: Višegodišnje poznanstvo biće krunisano brakom

Milena Vučić i Nikola Burovac: Višegodišnje poznanstvo biće krunisano brakom

Autor: | 29/03/2012

0

Osam meseci veze bilo je dovoljno da Milena Vučić i Nikola Burovac shvate da žele da ostare jedno pored drugog. Svoju romansu podigli su na  viši nivo veridbom koju su upriličili pre desetak dana. Iako su razgovarali o braku, prosidba je iznenadila Milenu. Sve se dogodilo na njenom nastupu u beogradskom klubu „Lava bar“. Nikola se izabranici pridružio na bini, seo je za klavir i otpevao joj pesmu koju je napisao specijalno za tu priliku.
- Prvobitna ideja mi je bila da je zaprosim u Parizu koji ćemo uskoro posetiti. Ipak, plašio sam se da će otkriti moje namere pa sam promenio plan. Prsten sam odavno odabrao, pa sam jednog jutra otišao da ga kupim, a već uveče on je bio na Mileninoj ruci. Da ću je zaprositi znali su samo njena najbolja drugarica i gitarista koji me je najavio kao gosta večeri. Seo sam za klavir, ali od velike treme zaboravio sam tekst pesme. Svirao sam neprekidno sve dok se nisam setio stihova. Posle poslednjeg „budi mi žena“, izvadio sam prsten i pitao je da se uda za mene. Publika je vikala: „Reci 'da'“. Šapnula mi je odgovor, ali pošto su svi pitali šta je rekla, uzela je mikrofon i odgovorila: „Da“ - priča Nikola, dok Milena sa ponosom pokazuje prsten od belog zlata sa brilijantom.
- Stalno sam gledala ruku i taj prsten mi je zaista nedostajao. Jedva sam čekala da me Nikola zaprosi, jer sam od prvog dana želela da mi on bude muž. Nisam znala za njegov plan i baš me je iznenadio, njegovo pitanje me je zbunilo. Odgovorila sam mu „da“ i narednih pola sata samo sam ćutala. Sutradan smo javili našim roditeljima, a najemotivnije je reagovao moj otac koji je zaplakao od sreće. Sada sam srećnija nego ikada i jedva čekam da se venčamo.
Zaljubljeni par je odlučio da se na večnu ljubav zavetuju u septembru. Već su počeli da planiraju svadbeno veselje koje će organizovati na otvorenom prostoru.
- Nismo odredili tačan datum, ali će se venčanje dogoditi u prve dve nedelje septembra. Svadba će biti u Beogradu, ali ću i u rodnoj Podgorici napraviti žurku. Godinama živim u Beogradu, zbog Nikole sam ga zavolela, u njemu se osećam kao svoj na svome i zbog toga sam odlučila da se tu venčam -zadovoljno kaže Milena. Njen verenik dodaje:
- Na našoj svadbi neće biti narodnjaka. Doći će trubači na deset minuta, jer ih Milena voli. Početak će biti amplag varijanta, zatim će se svirati pop i rok hitovi i na kraju tamburaši.
Da su jedno za drugo par je shvatio na zajedničkom letovanju u Egiptu na koje su otišli posle dva meseca veze. Čim su se vratili iz Hurgade, započeli su zajednički život.
- Srećna sam što imam pored sebe muškarca kao što je Nikola. On me odlično razume i podržava u svemu. Stalno smo zajedno, i kada se ponekad odvojimo na nekoliko sati, oni su nam kao večnost - kaže zaljubljena Podgoričanka koju je verenik osvojio izgledom, toplim rečima i kulinarskim sposobnostima.
Njihova ljubav rodila se pet godina posle prvog susreta. Te 2006. godine upoznali su se na jednoj radio-stanici. U to vreme nisu ni pomišljali da bi mogli da budu zajedno. Tih godina, kad god bi se sreli, porazgovarali bi i razmenili muzička iskustva. Slučajni susret u junu prošle godine na televiziji „Pink“ bio je presudan. Posle toga, sve se promenilo, počeli su često da se viđaju i otpočeli su romansu. Sada,osim što su emotivni partneri Milena i Nikola su i poslovni saradnici. Za sve što radi Nikoli je Milena najveća inspiracija, pa joj je napisao pesmu „Samo moj“ koju će promovisati početkom aprila. U verenici je našao i inspiraciju za svoju knjigu koju će uskoro objaviti „Misli pisane srcem“.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti