Milica Majstorović: Zanos prave ljubavi

Milica Majstorović: Zanos prave ljubavi

Autor: | 24/08/2011

0

Srce lepe pevačice Milice Majstorović nedavno je osvojio četiri godine stariji diplomirani politikolog Mladen, sa kojim je u skladnoj vezi koja traje pola meseca. Ova talentovana Kragujevčanka uživa u novom poglavlju svog života, pa je odlučila da se preseli u Beograd, a ovih dana izdala je i novi singl „Sebična-lična“, čiji je autor čuveni američki producent srpskog porekla Bojan Dugić. Ipak, za osmeh na njenom licu najzaslužniji je njen partner. Budući da su kratko u vezi za sada ne žele da svoju ljubav opterećuju velikim planovima, već uživaju u svakom zajedničkom trenutku.
- Mladen i ja smo se upoznali još pre četiri godine. Bili smo u zajedničkom društvu, ali nikakve varnice tom prilikom nisu planule među nama jer sam bila zauzeta, a tada ne obraćam pažnju na druge muškarce. Dakle, to nije bila ljubav na prvi pogled, jer smo prilikom našeg prvog susreta oboje čuvali pogled za nama tada drage osobe, tačnije emotivne partnere koje smo u tom trenutku oboje imali - počinje svoju priču Milica.
- Međutim, nedavno smo se slučajno sreli na jednom splavu i posle toga počeli intenzivnije da kontaktiramo.
Ova zanosna crnka naglašava da njen novi partner nije razlog što je sa studentom ekonomije Nenadom Jevremovićem okončala vezu koja je trajala više godina sa nekoliko prekida.
- Priča sa Nenadom deo je moje prošlosti, a ja iz tog perioda ne vučem repove. Priča sa Mladenom potpuno je drugačija, autentična je i nema nikakve veze sa završetkom Nenadove i moje romanse - kaže Majstorovićeva i dodaje da sa novim partnerom uživa u svakom zajedničkom trenutku.
- Poslednje dve nedelje zaista uživamo. Pored sebe imam zrelu i samosvesnu osobu sa kojom uvek znam na čemu sam. Iako se kratko znamo, imam osećaj kao da je čitav život bio tu negde, sa strane, da prokomentariše neki moj životni stav ili postupak.
Zbog mnogobrojnih obaveza koje je imala tokom leta zgodna crnka ove godine nije bila na odmoru i ne planira letovanje, ali se zato veoma raduje što je publiku obradovala novom pesmom.
- Ponosna sam na novi zvuk koji ću uz moj autentični vokal na odgovarajući način promovisati od ove nedelje. Pesma je provokativna i energična i jedva čekam da čujem prve reakcije publike - iskrena je ova dvadesetjednogodišnjakinja, koja je nedavno provela nekoliko sati u policijskoj stanici kada je njena drugarica privedena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
- Nisam ja privedena već moja drugarica i to zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Moja uloga u celoj toj priči bila je da odem po nju u policijsku stanicu. Inače, ja nemam vozačku dozvolu, a i ne pijem, tako da meni tako nešto ne bi moglo nikada da se dogodi - kaže Majstorovićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin