Ivana Jordan: Srećna sam što ću postati majka

Ivana Jordan: Srećna sam što ću postati majka

Autor: | 19/04/2012

0

Pevačica Ivana Jordan u poslednje vreme blista od zadovoljstva, a za njen osmeh najviše zasluga ima saznanje da će u septembru njena ljubav sa suprugom Dušanom Antonijevićem biti krunisana detetom. Par je pre četiri meseca saznao da će se prvi put ostvariti u ulozi roditelja i od tog dana u njihovom životu više ništa nije isto. Ivana uživa u blagoslovenom stanju koje odlično podnosi i sa voljenim čovekom već zamišlja život sa njihovim detetom.
- Da sam u drugom stanju, saznala sam na početku, nije prošlo ni mesec dana. Pre nego što mi je lekar saopštio lepu vest, danima me je obuzimalo neko posebno osećanje, smeškala sam se bez ikakvog povoda. Kada je potvrđeno da sam trudna, tu vest sam želela što pre da saopštim suprugu, pa nisam ni razmišljala da mu priredim iznenađenje, već sam mu odmah saopštila. Nismo odmah pojurili da obavestimo bližnje već smo neko vreme sami uživali u toj vesti, ushićeni lepim novostima. Posle izvesnog vremena rekli smo roditeljima, a onda sačekali da prođe početni period, pa smo to saopštili i našim prijateljima - kaže Ivana.
Tridesetčetvorogodišnja pevačica nije zahtevna trudnica, mučnine nije imala, jedino je bila promenljivog raspoloženja, ali za nju svi imaju razumevanja.
- Dušan se obradovao saznanjem da će postati otac. Uvek je bio pažljiv prema meni, a sada je još brižniji. Kada nije tu, mnogo mi nedostaje. Nisam zahtevna trudnica i trudim se da ga ne opterećujem previše bez razloga. Lako se žena navikne na tu atmosferu da joj se sve ugađa i zaboravi da je muškarac u tom periodu osetljiv i dirnut i da je i njemu potrebna posebna pažnja, što stalno imam na pameti. Kao i svaka trudnica i ja osećam promene. Sada sam češće pospana, malo zaboravna, zamišljena i neverovatno koliko mi prija jogurt. Dešavaju mi se blage promene raspoloženja, rastužim se na momenat ili se smejem kao dete. Čudesno je pratiti proces stvaranja novog života u sebi - priča Ivana.
Pevačica, koja je prošle godine obeležila deceniju rada, s nestrpljenjem očekuje sledeću kontolu na kojoj će saznati da li će roditi dečaka ili devojčicu. Nije joj važan pol bebe, kao ni njenom suprugu.
- Jednako mi je lepo i da bude dečak i da bude devojčica. U početku sam bila nestrpljiva, imala sam želju da odmah znam kog je pola beba. Tada je bilo prerano da se to utvrdi, ali sam s vremenom postala strpljiva i sada više ne žurim s tim, uskoro ćemo saznati.
Pevačica zaljubljena u Italiju, koju često posećuje, aktivna je trudnica. Još ne planira da se povuče sa scene i radiće dok god se bude dobro osećala. Posvećena je i studijskom radu i uskoro će svojoj publici predstaviti novi projekat kome je u poslednje vreme najviše posvećena.
- Radim na svom novom albumu koji će imati specifičnu težinu, jer će publika imati priliku da čuje pesme koje su obeležile prvu deceniju mog rada u novim aranžmanima, u drugačijem žanru, kao i nekoliko novih numera. Aranžmani se mesecima raspisuju i snimaju u izvođenju „živog“ orkestra. U njegovo stvaranje uključen je veliki broj ljudi koji su vrhunski muzičari, spremamo veliku stvar - kaže Ivana.
Pevačica nežnog lica supruga je upoznala u detinjstvu, ali su se emocije među njima rodile pre tri godine kada ga je angažovala kao partnera u spotu za pesmu „Tango“. Dok su plesali, shvatili su da se privlače i da u njima postoje emocije koje su godinama potiskivali. Dve godine posle  otpočinjanja veze, Dušan ju je u novogodišnjoj noći zaprosio uz zvuke violine, instrumenta koji Ivana najviše voli, Venčanje su priredili u junu prošle godine na jednom splavu na Zemunskom keju. Otkako su jedno drugome izgovorili sudbonosno „da“, želeli su da prošire porodicu i novost da će postati roditelji spremno su dočekali.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin