Goca Tržan: Ostvarila davnašnji san

Goca Tržan: Ostvarila davnašnji san

Autor: | 20/06/2011

0

Pop pevačica Goca Tržan ne prestaje da iznenađuje javnost. Posle odlaska na Filipine, boravka u egzotičnoj divljini i učestvovanja u prvom serijalu rijalitija „Vip Survivor“ zgodna plavuša skupila je hrabrost da se oproba u padobranstvu. Želja da slobodno „leti“ među oblacima datira još od njene rane mladosti, a sada se zanosnoj pop zvezdi konačno ukazala prilika da ispuni svoj san.
- Od ekstremnih sportova, ne računajući one koje sam upražnjavala kada sam učestvovala u „Survivoru“, pre skoka padobranom jedino sam probala skok bandži-džampom, koji je znatno kraće trajao nego ovaj. Leteti među oblacima, poput ptice, osećaj je koji se teško može opisati. Takav oblik slobode neizmerno je prijao mom neobuzdanom duhu - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Goca Tržan.
- Tandem skok padobranom izvela sam sa visine od tri hiljade metara, na aerodromu „Lisičji jarak“, iz aviona „cesna 182 Skylane“. Bezbednost skoka bila je na najvišem nivou. Mislila sam da ću se duže dvoumiti u trenutku kada je trebalo da napravim iskorak iz aviona u vazduh. Moja želja da „poletim“ bila je isuviše velika, tako da nije bilo preterane dileme. Uživala sam u trideset pet sekundi slobodnog pada, brzinom od dvesta dvadeset kilometara na sat, pri čemu je ceo događaj snimao profesionalni kamerman, koji je i sam padobranac. Vetar nam je duvao u lice, a kada su između oblaka počele da se naziru konture grada na zemlji prizor je bio fantastičan. Ovaj događaj, ako izuzmem privatne stvari, opisala bih kao nešto najbolje u svom životu. Nimalo se nisam uplašila, a adrenalin koji sam tom prilikom doživela podstakao me je da ovu avanturu ponovim još koji put - govori zgodna pevačica koja je svoj prvi skok sa padobranom proslavila sa prijateljima koji su joj pomogli u organizaciji celog uzbudljivog događaja.
- Iako sam odavno želela da se oprobam u padobranstvu, veoma mi je drago što je moj prvi skok simbolično izveden na dan „Responsib’ALL“, koji kompanija „Pernod Ricard“ obeležava svuda u svetu, pozivajući na društveno odgovorno ponašanje svih građana. Tog dana, kompanija „Pernod Ricard“ je u sedamdeset zemalja širom sveta, u kojima posluje, organizovala slične aktivnosti, pokrećući na ovaj način inicijativu za rešavanje i sprečavanje problema vožnje u alkoholisanom stanju - priča Goca, koja je nedavno promovisala novi singl „Sreća nečija“. Zgodna pevačica sa suprugom Ivanom i kćerkom Lenom uskoro putuje na more u Crnu Goru, a nekoliko dana će provesti i u Poreču na Hrvatskom primorju.

 

 

Piše: Jelena Popović


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin