Nataša Bekvalac: Zbog kćerkine bolesti promenila sam planove

Nataša Bekvalac: Zbog kćerkine bolesti promenila sam planove

Autor: | 22/11/2011

0

Nataša Bekvalac je zbog iznenadne bolesti kćerke Hane promenila plan u vezi sa promocijom novog singla „Ja sam dobro“ i krajem prošle nedelje je otkazala sve promotivne aktivnosti. Popularna pevačica, koja je nebrojano puta do sada dokazala da je izuzetno brižna majka, želela je da bude uz četvorogodišnju kćerku koju je mučila povišena temperatura izazvana virusom kojim se zarazila u vrtiću. Budući da joj je telesna temperatura bila prilično visoka, pop-zvezda se zabrinula i stalno je bila uz nju u njihovom novosadskom stanu. Hana, koja je, inače, vrlo energično i veselo dete, zbog bolesti je bila neraspoložena i plačljiva, što je Natašu onespokojilo i sprečilo je da se posveti radnim obavezama. Zato je odlučila da stopira sve aktivnosti vezane za medijsku prezentaciju nove pesme. Svom prijatelju, voditelju i „Pinkovoj“ zvezdi Ognjenu Amidžiću javila je da ne može da gostuje kod njega u emisiji „Amidži šou“, što je bilo dogovoreno pre kćerkine bolesti.
- Bolest deteta me je sprečila da se bavim promovisanjem nove pesme. U takvim uslovima, kada brinem o njenom stanju, ne mogu da razmišljam o drugim stvarima i da gostujem po medijima. Ne bih mogla da budem „svoja“, stalno bih razmišljala o tome kako je. Najvažnije mi je da ona što pre ozdravi - za magazin „Hello!“ govori zgodna zvezda.
Budući da su različiti virusi, kao i grip, neko vreme prisutni u Haninom vrtiću, Nataša se, čim je primetila da je devojčici loše, posvetila njenom ozdravljenju. Četvorogodišnja Hana, koju, inače, Nataša dva puta nedeljno vodi i na časove baleta, uz nadzor i pažnju nežne majke, uspešno se oporavlja i već je bolje volje.
Inače, atraktivna plavuša koja ne prestaje da intrigira javnost singl „Ja sam dobro” snimala je u studiju na Košutnjaku i naglasila da joj je novi album u ovom trenutku na prvom mestu. Tekst za spomenutu pesmu napisala je sama i sa velikim entuzijazmom je najavljivala medijsku prezentaciju svog autorskog prvenca u brzom i modernom haus ritmu.
- To je verovatno moj prvi i poslednji izlet u pisanje pesama. To je stvar trenutka, kao i sve ostalo što mi se dešava. Melodija me je inspirisala, ali ne planiram da nastavim dapišem, smatram da svako treba da se drži onog što najbolje zna - rekla je harizmatična tridesetjednogodišnjakinja.
Dane provodi u domu uz kćerku, a društvo joj najčešće prave sestre Kristina i Dragana. Kristinina kćerka Petra i Hana su upućene jedna na drugu i stalno provode vreme u igri. Novosadska pop zvezda nedavno je izjavila da joj je ljubav glavni pokretač u svemu što radi.
- Za ljubav su mi dovoljni Hana i posao - nedavno je istakla Bekvalčeva, koja najveću podršku i oslonac u svemu ima u svojoj porodici: kćerki, sestrama i roditeljima sa kojima se redovno viđa.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti