Marina Kotevski: Nezaboravan provod na Ibici

Marina Kotevski: Nezaboravan provod na Ibici

Autor: | 13/09/2011

0

Voditeljka Marina Kotevski nedavno se vratila sa Ibice, gde je provela jedanaest nezaboravnih dana. Osim što je oduševljena noćnim provodom na tom poznatom španskom ostrvu, veoma joj se dopao i sam grad.
- Pre nego što sam krenula na put mnogi prijatelji koji su već bili na Ibici su mi rekli da to ostrvo ima neku magiju koja ne može da se opiše već samo da se doživi i upravo sam se u to uverila dok sam tamo boravila. Osim noćnog provoda, koji je zaista fenomenalan, uživala sam i u predivnim plažama, odličnim restoranima i šopingu - kaže Marina.
- Na Ibici je potpuno normalno da vidite neku svetsku zvezdu, pa sam tako ja šetala pored Kelis dok su moji prijatelji sa kojima sam bila imali priliku da sretnu Džordža Klunija. Svakodnevno nastupaju i poznati svetski muzičari, pa su tako za vreme mog boravka tamo bili i Snup Dog i Fifti Sent. Što se tiče diskoteka, koje su tamo svima najinteresantnije, imala sam priliku da posetim prestižne klubove „Paša“ i „Spejs“, koji su prelepi i ogromni. Svaka diskoteka ima po sedam različitih stejdževa na kojima može da stane više od deset hiljada ljudi. Upoznala sam mnogo meštana, a pošto govorim španski to mi je bila odlična prilika da proverim svoje znanje - objašnjava voditeljka emisije „Milica na kvadrat“, koja ne krije da je posle raskida sa kompozitorom Filipom Miletićem ponovo zaljubljena.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još