Ognjen Kajganić: Nova ljubavna romansa

Ognjen Kajganić: Nova ljubavna romansa

Autor: | 07/09/2011

0

Iako su u javnosti dugo spekulisalo o novoj izabranici atraktivnog rukometaša Ognjena Kajganića, da bi se u poslednje vreme moglo u štampi pročitati da zapravo ni nema devojku, uspešni sportista je zaljubljen u Beograđanku Miu Strugar. Par je u skladnoj vezi već nekoliko meseci i trenutno uživa u zajedničkim momentima koje provode u prestonici Srbije.
Tridesettrogodišnji sportista koji igra za atinski klub „ESN Vrilisija“ dvadesetjednogodišnju manekenku je upoznao u glavnom gradu Grčke, gde je ona imala poslovne angažmane za tamošnju poznatu modnu agenciju. Zelenooka Mia, koja je lice beogradske modne agencije „Fox“ najpre je počela da se druži sa sportistom da bi se prijateljstvo pretočilo u jače emocije. Oni su otpočeli vezu u Atini. Ognjena su mediji posle raskida sa voditeljkom Marijom Kilibardom u poslednje vreme dovodili u vezu sa njenom koleginicom sa televizije „Avala“, Marinom Kotevski. Marina tada nije potvrdila da su oni zajedno, a ni Ognjen nije davao nikakve komentare o svom ljubavnom statusu. Inače, visoki Beograđanin od razvoda od televizijskog lica Aleksandre Jeftanović nije pričao o ljubavnom životu, čak ni tokom trogodišnje stabilne emotivne veze sa voditeljkom emisiji „Žene“ na „Prvoj“, lepom Marijom Kilibardom.
Ipak, budući da je Ognjen presrećan u romansi sa manekenkom Miom, i da su očigledno veoma zaljubljeni jedno u drugo, za magazin „Hello!“ oboje su potvrdili da su u vezi i da im je lepo.
- Jako smo srećni i uživamo zajedno. Ništa više od toga ne bismo govorili u javnosti, jer ne želimo da se na taj način eksponiramo.

Ljubavni par rasplamsale strasti ne skriva, i ne libe se da razmenjuju nežnosti u javnosti. Tako su nedavno uslikani na prvoj večeri beogradske manifestacije „Beer Fest“, gde su iz VIP lože „Pils Plusa“ posmatrali koncert škotske grupe „Simple Minds“. Par je bio u društvu Ognjenovog druga, odbojkaša Edina Škorića, i poneseni emocijama, često su se strasno grlili.

Par je pre toga bio na letovanju na Sitoniji, drugom poluostrvu Halkidikija. Uživali su u luksuznom rizortu „Porto Karas“, gde su proveli romantične trenutke, daleko od očiju znatiželjnika. Potuno su se prepustili emocijama i posvetili su se jedno u drugom, učvrstivši još više time njihovu vezu.
Trenutno su u Beogradu i par provodi vreme sa prijateljima. Preko dana su najčešće u restoranima i kafeima pored reke, a večeri su rezervisane samo za njih dvoje, mada vikendom rado idu u noćne klubove. Manekenka koja je najviše modnih angažmana imala u Turskoj od septembra će znati koje će nove poslove u svetskoj modnoj industriji dobiti, i u koji deo sveta će je oni odvesti. Nema sumnje da će se lepa brineta pobrinuti da ne bude previše daleko od Ognjena, kako bi mogla da ga posećuje u gradu u kom rukometaš bude živeo u narednom periodu, čim potpiše novi ugovor. Lepotica koja tečno govori grčki, engleski i španski jezik vrlo je zadovoljna kako se njihova veza razvija, a Ognjenovi prijatelji se slažu u tome da ga nikada nisu videli srećnijeg.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin