Ana Bebić: Uživam na moru i spremam album

Ana Bebić: Uživam na moru i spremam album

Autor: | 14/08/2011

0

Ana Bebić, najslađa učesnica “Operacije trijumf“, kojoj su mnogi predviđali uspešnu karijeru, uskoro se vraća na scenu. Nedavno je sa grupom “Flamingosi“ snimila pesmu “Litar vina“, a potom je otišla u Crnu Goru, gde već mesec i po dana uživa i radi.
Društvo joj prave Nina i Đole iz OT-a, a kada se krajem avgusta vrati u Beograd, vredno će sa svojim bivšim dečkom Filipom Miletićem raditi na novom albumu.
- Napokon smo spojili ugodno sa korisnim. Svi smo zajedno u Tivtu i uživamo. Nina i ja nastupamo zajedno sa di-džejom i radimo dnevne žurke - subotom na Oblatnu na plaži Almara, a nedeljom smo na bič baru u Budvi. Slobodno vreme koristimo za plažu, druženje i kupanje. Ja obožavam da igram picigin (igra malom loptom u plićaku) tako da to obavezno igramo. Volimo da prošetamo Tivtom, a često odemo do Budve, tamo i Đole natupa, pa ga pratimo. Pomažemo jedni drugima - kaže Ana čime dokazuje da su se ta prijateljstva i posle toliko vremena održala.
Njoj je radno leto samo uvertira za nove poslovne poduhvate. Konačno će da počne da radi na novom albumu.
- Trebalo bi da uđem u studio u septembru. Filip je preuzeo moju karijeru na sebe i čim završi rad na Severininom albumu, mi krećemo s radom. Ne mogu da preciziram tačan datum izlaska albuma, ali od jeseni.
Inače, nije ništa neobično to što će Ana na novom albumu raditi sa nekadašnjim dečkom Filipom, s kojim je godinama bila u vezi.
- Mi smo drugari i zaista lepo sarađujemo. Trenutno sam sama, nemam dečka. Kuliram - kaže Ana za "Blic".

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još