Marina Kotevski: Pronašla idealnog partnera

Marina Kotevski: Pronašla idealnog partnera

Autor: | 27/12/2011

0

Voditeljka i urednica emisije „Milica na kvadrat“ Marina Kotevski blista od zadovoljstva. U poslednje vreme osmeh joj ne silazi sa lica, a glavni razlog za to je njen dečko Aleksandar Mandić. Sa dvadesetdevetogodišnjim menadžerom jednog beogradskog noćnog kluba upoznala se pre godinu i po dana. Pošto se Marina, osim voditeljskog posla, bavi i organizacijom velikih događaja, u to vreme bila je angažovana kao PR menadžer Džejovog koncerta u „Beogradskoj areni“ i sa pevačem se sastajala u jednom kafiću na Dorćolu. Tu je redovno dolazio i Aleksandar, Džejov prijatelj, i pevač je bio inicijator njihovog upoznavanja, ali osim nekoliko razmenjenih rečenica ništa se više među njima nije dogodilo. Sve se promenilo letos kada su se sreli u jednom restoranu. Oboje su shvatili da jedno prema drugome osećaju simpatije i vezu su otpočeli posle nekoliko nedelja.
- Za godinu i po dana Acu sam nekoliko puta srela u gradu, uvek bi se javili jedno drugom, ali ništa više od toga nije bilo. Letos, posle jednog slučajnog susreta u restoranu „Ruski car“, sve se promenilo. Sedeli smo za istim stolom i tada smo počeli da razgovaramo o našem poznanstvu. Postojale su obostrane simpatije i razmenili smo brojeve telefona. Ubrzo sam otišla na more i drugog dana mog boravka na Ibici stigla mi je njegova poruka koja me je obradovala. Sve vreme mog odmora u Španiji smo se dopisivali i još tada sam osetila da je on dečko sa kojim želim da budem u vezi. Čim sam se vratila, videli smo se i tada je sve počelo. Zajedno smo četiri meseca - priča Marina koja nije mogla da odoli šarmu svog izabranika.
Aleksandrove šale ulepšavaju joj dan, a zbog iskrenog odnosa koji su ostvarili srećna je i zadovoljna. U svog izabranika ima puno poverenje, jer od prvog dana su jedno prema drugome otvoreni i njihov odnos se bazira na iskrenosti.
- Aca je duhovit i šarmantan. Koliko god da sam neraspoložena, ljuta ili tužna, čim ga vidim, zaboravim na sve probleme. On zna kako da mi izmami osmeh. Neodoljivo je harizmatičan. Voli da usrećuje druge, da ih zasmejava i to je ono što mi se kod njega najviše dopada. Volim i što je iskren u svojim osećanjima.. I ja sam takva i verujem da je to razlog zbog kojeg se odlično slažemo. Izgradili smo otvoren odnos koji pre svega zasnivamo na poverenju i sigurno smo kao stvoreni jedno za drugo.
Iako je veoma zauzeta, Marina svakog dana pronalazi vreme da sa svojim partnerom provede romantične trenutke u kojima zajedno uživaju.
- Kada čovek nešto hoće, on to može i da ostvari. Aca i ja se viđamo svakog dana. Naša veza je skladna i lepa. Kada dvoje ljudi imaju odnos pun ljubavi, a naš je upravo takav, nema prostora za izgovore da ne budu zajedno - kaže voditeljka koja će krajem decembra proslaviti dvadeset šesti rođendan.
Marina i Aleksandar su sigurni da su idealan par. Razmišljaju o zajedničkom životu, ali još nisu sigurni kada će se to i desiti.
- Razgovarali smo o zajedničkom životu, ali ne znam kada ćemo taj plan i realizovati. Još živim sa roditeljima i teško mi je da se odvojim od njih. Život sa partnerom je veliki korak, za mene je to jedan stepenik pred brak. Nas dvoje imamo viziju o zajedničkoj budućnosti, ali nikakav datum ne postoji.
Aleksandar Mandić, sin biznismena Milenka Mandića Mande, koji je tragično nastradao zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, do sada je nekoliko puta pominjan u javnosti kao dečko Marijane Mićić. To što je bio u vezi sa njenom koleginicom Marini ne smeta i ne obazire se na brojne komentare niti novinske napise.
- Nemam nijedan razlog da se osvrćem na prošlost jer je bilo nebitno. Jedino što mi je važno je da se Aca i ja volimo, a njegova prethodna ljubavna priča mi ne smeta. Svako od nas je bio u nekoj vezi - kaže na kraju Marina koja će posle novogodišnje noći sa partnerom otputovati na odmor u neku od evropskih metropola.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin