Vesna i Đole Đogani: Novim džipom na letovanje

Vesna i Đole Đogani: Novim džipom na letovanje

Autor: | 16/07/2011

0

Poznati dens dvojac, Vesna i Đole Đogani, ostavili su iza sebe dane tuge i nemile porodične trenutke koje su proživeli kada su izgubili bebu. Oni se raduju novim i lepim događajima koji ih očekuju u narednom periodu. Snimili su novi spot, kupili novi džip, a očekuju ih i dva lepa slavlja - rođendan njihovog sina Adriana, 2. jula, i dan ranije, Đoletov rođendan.
Đole je nedavno zamenio stari džip „hjundai santa fe“ novim, poboljšanim modelom.
- Jako sam zadovoljan ovim modelom džipa, pa sam ga kupio, samo poboljšanu, noviju verziju. Stari džip sam vozio dve godine, prešli smo njime osamdeset hiljada kilometara, zbog čestih putovanja - kaže poznati muzičar za magazin „Hello!“. Dodaje da će najviše on voziti automobil, zato što njegova supruga ne voli da vozi, radije koristi usluge taksija. Njihov sin Adriano voli da se vozi u automobilu sa otvorenim krovom, tako da uživa u pogodnostima koje pruža novi porodični automobil. Njima uskoro predstoji dvostruko slavlje, jer Adriano i njegov otac početkom jula slave rođendane.
- Meni je 1. jula rođendan, a naš sin će sledećeg dana napuniti pet godina. Još na znam da li ću ove godine obeležiti rođendan, a Vesna i ja želimo da sinu organizujemo slavlje za pamćenje, na koje će pozvati drugove iz vrtića. Najverovatnije ćemo organizovati proslavu u igraonici - kaže pevač koji je nedavno snimio spot za pesmu „Cile-Mile 2“. Leto će provesti odmarajući se sa suprugom Vesnom i sinom, bez koncertnih aktivnosti.
- Želimo da se ovog leta opustimo, prvenstveno zbog nemilog događaja koji nam se desio u porodici, kada je Vesna izgubila bebu. Prijaće nam odmor i zato nismo želeli da leto provedemo radno. Mnogo nam se dopao prošlogodišnji odmor u hotelu „Splendid“ u Bečićima, zbog dobre usluge, pa smo se dogovorili da opet tamo letujemo. Posle Adrianovog rođendana otputovaćemo na deset dana u Crnu Goru. Posle toga, upustićemo se u avanturu kao i prošle godine i kolima ćemo obići italijansku obalu Jadranskog mora, koja je prelepa. Obavezno ćemo ponovo posetiti Rim, a uživaćemo i u obilasku Peskare, Ankone i još nekih prelepih gradova. Ostalo je samo da utvrdimo datum polaska na put u Italiju, jer je u avgustu „feragosa“ - mesec kada cela Italija letuje, pa će biti velika gužva na njihovim putevima. Zato je možda najbolje da to ostavimo za kraj avgusta. Još ne znamo, jer smo želeli da spojimo put u Bečiće sa proputovanjem Italijom. Zgodno je što iz Bara do Barija ide feribod kojim bismo prevezli i džip, a odatle je Peskara blizu - govori o svojim planovima Đole, koji se sa suprugom dogovorio da i septembar iskoriste za odmor. Vesna želi da tada Adriana odvedu na nedelju dana u Tursku zbog mnogih zanimljivih dečjih sadržaja u hotelima u Antaliji.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti