Tijana Dapčević: Neprijatnost na odmoru u Makedoniji

Tijana Dapčević: Neprijatnost na odmoru u Makedoniji

21/02/2012

0

Pop pevačica Tijana Dapčević trideset šesti rođendan neće pamtiti po lepom, jer se tog dana njen sin Vuk povredio. Tijana već dvadesetak dana sa detetom boravi u Skoplju gde je planirala da sa roditeljima i sestrom obeleži rođendan. Međutim, njene planove je pokvarila nezgoda koju je doživeo njen trogodišnjak koji je posekao desni dlan zbog čega je završio u bolnici. Nezgoda se dogodila u dvorištu kuće Tijaninog oca koga je tog jutra posetila. Pošto su joj roditelji razvedeni, a ona kad god je u Skoplju, boravi kod majke i sestre u centru makedonske prestonice, često odlazi kod oca u predgrađe, pa je tako uradila i ovog puta. Dok je u dnevnoj sobi ispijala kafu njen mališan je izašao u dvorište sa dedom koji je čistio sneg. Ubrzo je smeh i radost zamenio dečji plač.
- Mnogo sam se uplašila, ali na sreću sve je prošlo bez ozbiljnijih posledica. Ne smem ni da pomislim šta je sve moglo da se desi. Vuk se posekao na staklenu saksiju koja je bila duboko ispod snega, a pukla je od mraza. Zahvaljujući debelim skijaškim rukavicama rana nije bila toliko opasna koliko je mogla da bude, mada je bila duboka. Bila sam u šoku, ali je moj otac sve to teže podneo jer je samo on bio sa njim napolju. Čim se Vuk posekao uveo ga je u kuću, a kada sam mu skinula rukavicu i videla ranu i krv, sledila sam se od straha, a moj sin počeo da plače. Odmah smo otišli u bolnicu - priča Tijana.
Čim su stigli u zdravstvenu ustanovu lekari su Vuku očistili ranu koju su morali da ušiju.
- U bolnici, kojom je odzvanjao Vukov jauk, bilo je strašno, toliko je vrištao da su ga svi čuli. Srce mi se cepalo, uplašio se igle dok su mu davali lokalnu anesteziju. Svaka majka će razumeti kako mi je bilo da u takvom stanju gledam svoje dete, a nisam imala način da mu ublažim bol. Ranu su mu ušili organskim koncima koji će se absorbovati, tako da neće prolaziti kroz proces vađenja, što mu sigurno ne bi bilo prijatno. Pre povratka u Srbiju otići ćemo na kontrolu da vidimo kako rana zarasta. Vuk ima zavoj, ali je već navikao da funkcioniše sa njim i ne žali se da mu smeta. Ranu mu svakog dana mažem kantarionom i verujem da mu neće ostati ožiljak. Kada se sve to dogodilo, javila sam Milanu koji je u Beogradu. Njegovu reakciju ne mogu da prepričam. Znam da mu je bilo teško, jer u tom trenutku nije bio uz Vuka.
Proslavu svog rođendana zbog nezgode pevačica nije organizovala, ali je za svog jedinca napravila žurku u igraonici za njegov treći rođendan koji je napunio dva dana posle njenog. Iako sa povredom, mališan se odlično zabavio sa svojim drugovima i rođacima sa kojima se druži dok je u Skoplju. Jedino mu je nedostajao otac koga će uskoro videti.
Tijana je sa Vukom neplanirano ostala duže u Skoplju jer je njen suprug zbog vremenskih nepogoda bio sprečen da dođe po njih. Zbog toga će se u Beograd vratiti avionom.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti