Seka Aleksić: Uvek u trendu

Seka Aleksić: Uvek u trendu

Autor: | 21/07/2011

0

Afrički modni detalj turban, koji je folk diva Seka Aleksić po povratku iz Gane smelo ponela i prošetala srpskom estradnom scenom, nedavno je skinula i pokazala svoju novu frizuru - dugu lepršavu kosu. Interesantne marame, koje je pevačica vešto vezivala oko glave, posle dva meseca su joj očigledno dosadile, naročito onda kada su i druge devojke po uzoru na nju počele da uklapaju turban u svoje svakodnevno odevanje. Naviknuta na stalne promene imidža i jedinstveni stajling, nedavno je ponosno prošetala svoje uvojke i „bacila“ u razmišljanje sve one koji su verovali novinskim napisima da je turbanom skrivala obrijanu glavu.
- Ja sam kao kameleon. Često se transformišem i menjam vizuelni idetntiet, pa je izgleda nekima teško da odgonetnu kako to činim. Što se tiče toga da li sam pod turbanom imala kosu ili sam bila ćelava, volela bih da ostanem mistična i pustim ljude da veruju u šta god žele - rekla je za magazin „Hello!“ Seka Aleksić koja je očigledno opet pod uticajem svetskih trendova koji se mogu videti na modnim pistama i u najnovijim spotovima svetskih muzičkih zvezda. Lak tamne boje na dugim noktima zamenila zlatnim.
- Od početka karijere promene imidža i stajlinga su sastavni deo mog nastupa. Uživam u inovacijama i rado pratim i prihvatam nove modne trendove. Svoje fanove sam navikla da od mene, kada je reč o izgledu u pozitivnom smislu reči, mogu zaista svašta da očekuju. Trudim se da ne razočaram ni njih ni sebe, tako da o svakoj promeni bilo koje vrste detaljno razmišljam i konsultujem se sa svojim timom. Trenutno mi se duga smeđa kosa jako dopada, pa ću se ubuduće u javnosti, do nove promene, pojavljivati u ovom novom izdanju. Ja sam zadovoljna i verujem da će se moje zadovoljstvo preneti i na druge - sa osmehom je izjavila Seka koja je ovih dana naročito srećna jer privodi kraju poslednje pripreme za snimanje spota za numeru pod nazivom „Soba 22“, koja je postigla veliku slušanost i gledanost na internet mreži „Yutube“. Spot će se snimati na atraktivnim lokacijama Beograda i Đavolje varoši.
- Veoma sam polaskana i ponosna jer sam prva i jedina kojoj je dozvoljeno da snimi spot na tako važnom arheološkom i kulturnom lokalitetu kao što je Đavolja varoš. Na moju radost, zahvaljujući prijateljima iz Prolom-banje dobila sam sve neophodne papire i dozvole. Jedva čekam da snimanje počne - kaže Seka koja sa suprugom Veljkom planira da otputuje u Šarm-el-Šeik gde će se odmarati i uživati u čarima Crvenog mora.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još