Severina Vučković: Snovi se ostvaruju

Severina Vučković: Snovi se ostvaruju

Autor: | 19/08/2011

0

Iako je u poslednje vreme često izjavljivala da je konačno pronašla čoveka svog života, mnogi su verovali da će najpopularnija hrvatska pevačica Severina Vučković, budući da ima nekoliko veridbi iza sebe, ipak ostati "večita devojka". No, sve te neverne Tome popularna Seve je oštro demantovala i to konkretnim delom. Njena romansa sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem dobila je lep epilog. Mada nije stala na „ludi kamen“, kako je obećavala, zgodna Hrvatica pre tri meseca saznala je da je u drugom stanju. Verujući starim običajima, kako ne bi naslutila nešto loše, Severina je srećnu vest krila od očiju javnosti. Sem majci, sestri i mendžerskom timu nikome drugom se nije poverila. Pošto je sve ispalo kako treba te zgodna Hrvatica uživa u trudnoći, posle tri meseca lepa brineta odlučila je da informaciju o svom blaženom stanju podeli sa javnošću,
- Uživam u trudnoći - rekla je tridesetdevetogodišnja Severina Vučković na taj način priznavši da sa verenikom Milanom Popovićem čeka dete. Tu tvrdnju potvrdio je i Severinin menadžer Tomica Petrović koji je istakao da je popularna pevačica u blagoslovenom stanju i da je srećna.
Mada je u poslednjem intervjuu za magazin "Hello!" izjavila da je tradicionalista i da jedva čeka svoju svadbu kada će, prema starim običajima, poneti belu venčanicu i uzeti prezime svoga partnera, zgodna pevačica je, pošto je obelodanila vest da čeka dete, izjavila da njen verenik i ona ne razmišljaju o venčanju.
- Milan i ja još ne razmišljamo o venčanju, živećemo u Splitu - kratko je rekla Severina koja, iako će se uskoro ostvariti u ulozi majke, nije prestala sa koncertnim aktivnostima. Prošle nedelje u prepunoj diskoteci "Makismus" u Kotoru održala je spektakularan koncert. Izgledala je sjajno, a stomak joj se nije nimalo poznavao. Mada bi trebalo da miruje, temperamentna Seve je zavodljivo plesala, a lepota i zadovoljstvo su se ocrtavali na njenom licu.
Prijatelji poznate pevačice kažu da je Severina bili van sebe od sreće kada je saznala za prinovu. Budući da je odrasla u Splitu, poželela je da svoje prvo dete rodi u tom gradu, zbog čega je odlučila da sa svojim voljenim veći deo vremena provede tamo.
Mada se do četrdesete godine nije ostvarila u ulozi majke, njeni prijtalji kažu da je Severina uvek volela mališane i bila brižna prema njima. Kada je upoznala srpskog biznismena, znala je da je on njen princ iz bajke, te je ubrzo shvatila da želi da mu podari dete.
- Jedva čekam da postanem majka i da počnem sa rađanjem dece. Verovatno ću se tada neko vreme povući sa scene. Kada krenem, neću da stanem na jednom. Okopavaću vrt, a deca će me za suknju vući na sve strane. Biću srećna - izjavila je pre nekoliko meseci Severina Vučković, čiji je nedavno objavljeni hit „Bred Pit“ za kratko vreme postigao veliku slušanost na "Jutjubu".

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti