Milan Popović: Naš sin liči na Severinu

Milan Popović: Naš sin liči na Severinu

Autor: | 02/06/2012

0

- Sve je u redu sa mnom i sa Severinom. Ona je sada s našim sinom u Zagrebu, kod majke, a kada god želim da ih vidim, ja sam tamo za 35 minuta. Apsolutno učestvujem u podizanju svog deteta - rekao je Milan Popović za novi broj magazina “Puls”, negirajući tračeve da se nije navikao na proširenje porodice.
- Kako može da mi smeta plač rođenog sina? Ja jedva čekam da se on probudi, da raste pored mene. Kakvo bežanje i priče da sam zbog njega ‘pobegao iz našeg stana u Beogradu’? Ne znam kako se to beži od ljudi koje voliš. Stvarno svašta. Severina je fantastična majka. Mene to uopšte nije iznenadilo, znao sam da će tako biti - rekao je Popović.
Na pitanje na koga beba više liči, Milan kaže:
- Ma, isti je Severina! Te oči su potpuno njene, nema šta. Tako obično bude, sinovi uvek liče na majke.
On je za “Puls” ispričao i kako nemaju dadilju za malog Aleksandra, koji spava s mamom i tatom u sobi.
- Samo, ja sam u jednom trenutku ipak prešao u drugu sobu. Šta ja imam da ustajem i da se budim? Pa, neću valjda ja da ga dojim - kroz šalu je prokomentarisao biznismen, dodajući da se on i Severina nikada nisu opredelili da žive samo u Beogradu i da zbog toga njihova veza ne trpi.
- Severina i ja idemo tamo gde nam se u tom trenutku hoće. Zbog posla ja ne mogu non-stop da budem tamo gde je ona, i ona, naravno, to razume. Uostalom, i ona ima svoj posao. Ode na turneje, na koncerte, i šta onda da kažem? Mi se savršeno razumemo oko takvih stvari. U našoj vezi nema nikakve krize - rekao je Milan, koji je prokomentarisao da Severina nije pravila žurku za famozni 40 rođendan.
On je ispričao i kako je bio prisutan na porođaju svoje žene, koja se do poslednjeg trenutka opirala tome da joj lekari veštački izazovu trudove.
- Severina je imala osećaj da ne treba da pristane na te predloge. Bio sam na porođaju, ali ne zato što je ona bila razmažena trudnica koja je to zahtevala, nego zato što sam ja na tome insistirao.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti