Severina Vučković: Ljubav zablistala i na ruci

Severina Vučković: Ljubav zablistala i na ruci

Autor: | 19/04/2011

0

Jedna od najvećih hrvatskih zvezda Severina Vučković nedavno je pokazala verenički prsten. Na promociji jednog kozmetičkog proizvoda u Zagrebu pevačica je na domalom prstu desne ruke nosila zlatni prsten. Najpre nije želela da otkrije da li ju je izabranik Milan Popović zaprosio, ali je ubrzo promenila mišljenje i potvrdila nagađanja da je postala verenica srpskog milijardera.
- Jesmo, verili smo se. Puno se volimo i mnogo smo zaljubljeni i to je osoba s kojom ću provesti ostatak života - rekla je Severina.
Za mnoge najlepša Hrvatica je na crvenom tepihu blistala u dugoj haljini na tufne „Estare Culto“, ali je toaleta ovoga puta bila u drugom planu. Pažnju svih privlačio je prsten od ružičastog zlata s raznobojnim draguljima iz „Kartijeove“ kolekcije „Ljubav“ koji je Milan poklonio svojoj izabranici na jednom od brojnih putovanja. Koliko je ovaj komad nakita koštao bogatog biznismena nije poznato, ali s obzirom na to da je Severini još u januaru bez ikakvog povoda poklonio smaragdni prsten od trideset hiljada evra, veruje se i da verenički ima bar toliku vrednost. Da joj prija status verenice, iako se u toj ulozi nije našla prvi put, bilo je vidljivo po osmehu koji joj nije silazio sa lica.
I pored toga što nosi verenički prsten pevačica još ne priča o venčanju. Pisanje pojedinih dnevnih novina da će svom dragom sudbonosno „da“ izgovoriti na svoj rođendan 21. aprila u jednom zagrebačkom restoranu ispostavilo se kao neistinito, jer Severina će tog dana samo slaviti svoj trideset deveti rođendan.
- Ne mogu da proslavim rođendan, a da me ne udaju. Od svega je jedina istina da će mi pevati Kemal Monteno. Odmalena volim da ga slušam, a najviše stihove „Vratio sam se, živote, oterao sam dane sive, ima li za mene još lepote, vratio sam se opet među žive“. Inače, veoma sam srećna što ću proslaviti poslednji rođendan koji počinje brojem tri, bez obzira na to što mi još samo ovu godinu lete tridesete - kaže Severina.
Iako se, otkako su zajedno, skoro i ne razdvajaju, Milan svoju bolju polovinu nije pratio na ovom događaju. Poznat kao neko ko ne voli da se pojavljuje u javnosti ostao je u Severininom stanu. Par uveliko planira nova putovanja, jer pevačica će smanjiti koncertne aktivnosti pošto želi da se posveti snimanju novog albuma i svom vereniku. Da bi što više bila sa njim, odbila je dve ponude iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore da zaigra u pozorištu.
- Odlučila sam da se posvetim sebi, biranju novih pesama, privatnom životu i svom Milanu - otkrila je Severina svoje planove.
Poznatoj Dalmatinki ovo je četvrti put da na ruku stavi verenički prsten. Prethodni koji joj je poklonio bivši izabranik Slavko Šainović skinula je kada je upoznala četrdesetpetogodišnjeg srpskog „kralja bakra“, sredinom decembra prošle godine u Beogradu. Susret na proslavi njegovog rođendana gde je nastupala ispostavio se kao sudbonosan, jer pevačica sada sebe vidi samo uz Milana koji do veze sa Severinom nikada nije pomišljao na venčanje.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još