Severina Vučković: Aktivna trudnica

Severina Vučković: Aktivna trudnica

Autor: | 27/10/2011

0

Jedna od najvećih hrvatskih zvezda Severina Vučković uživa u trudnoći. Posle poslednjeg održanog koncerta u Vinkovcima pevačica se nekoliko nedelja nije pojavljivala u javnosti. Posvetila se zajedničkim trenucima sa verenikom Milanom Popovićem, porodici i prijateljima sa kojima deli sreću što će u februaru, u trideset devetoj godini, prvi put postati majka. Severina koja još ne planira da ljubav sa Milanom ozvaniči nije dugo izdržala da bude daleko od svetla reflektora i bliceva fotoaparata, pa se u poslednjih deset dana pojavila na nekoliko događaja. Iako se opredelila za široke haljine, njen trudnički stomak bio je vidljiv, a Borisu Novkoviću je dopustila da je pomazi po njemu. Dobre kolege imale su pregršt tema za razgovor jer će i pevač uskoro dobiti dete. Budući da već ima sina Nou, Severini je dao nekoliko saveta. Hrvatska pop zvezda blistala je i na koncertu koji su održale njene starije koleginice Gabi Novak, Tereza Kesovija i Radojka Šverko, a njena aktivnost se tu nije završila. Pošto više ne nastupa, Severina ima mnogo slobodnog vremena, pa iako je u petom mesecu trudnoće, priključila se nagradnoj igri u kojoj se osvaja upravo ona. Jedna radio-stanica dosetila se da popularna Seve održi koncert u dnevnoj sobi njenog najvećeg fana, što je s oduševljenjem prihvatila.
Severina nije zahtevna trudnica i trudi se da živi kao i ranije. Fitnes treninge zamenila je vežbama za trudnice koje redovno upražnjava, razgleda radnje sa bebi opremom, mada još ništa ne kupuje pošto ne zna bebin pol, a snimila je i reklamu za jednog proizvođača obuće kada se na trenutak našla u ulozi Merilin Monro i radi na novom albumu koji će se pojaviti u aprilu iduće godine.
Otkako je saznala da će postati majka, Severina je sve podredila svom stanju pa je promenila način ishrane i sada se pridržava pravila kineske alternativne medicine čiji je pobornik njen verenik Milan.
- Milan ima mnogo literature o feng-šui načinu života, pa je i ja detaljno proučavam kako bih svoje telo dovela u formu. Nikada u životu nisam bila srećnija. Čekam dete sa čovekom koga obožavam. Vreme sam već počela da planiram drugačije nego ranije. Nisam nervozna niti zahtevna trudnica. Prva dva, tri meseca spavala sam više nego inače, ali sada je ponovo sve po starom. Što se tiče posla, muzika je deo mene, ali zbog dece, ukoliko bih morala da izaberem, zauvek bih napustila scenu - rekla je Severina koja priželjkuje kćerku za koju je izabrala ime Koko.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti