Severina Vučković: Uživam u trudničkim danima

Severina Vučković: Uživam u trudničkim danima

Autor: | 20/12/2011

0

Najpopularnija hrvatska pevačica Severina Vučković samo mesec i po dana pre porođaja odlučila je da se potpuno povuče iz javnog života, a poslednje trudničke dane provodiće uglavnom u Splitu, svom rodnom gradu. Ova harizmatična diva će se tamo i poroditi, a prema pisanju hrvatske štampe polako je počela da kupuje stvari za bebu. Pre samog povlačenja, muzička zvezda se obratila svojim fanovima dirljivom porukom u kojoj im se zahvalila na podršci koju joj nesebično pružaju.
- Puno vam hvala za proteklu godinu i za sve prethodne- rekla je popularna Seve.
- Ja sam sada malo veća, a i sve je više vas.
Dok iščekuje rođenje sina, lepa brineta će sredinom decembra proslaviti i godišnjicu veze sa svojim partnerom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem koga je upoznala prošle godine na dan njegovog rođendana kada je nastupala na glamuroznoj proslavi koju je on organizovao. Pošto je ljubav između ovog para planula već na prvi pogled, oni su ubrzo i otpočeli vezu, a najveći dar za prvu godišnjicu će im doći početkom februara kada na svet dolazi njihova beba.
- Od početka trudnoće predosećala sam da nosim dečaka, zato se i nisam iznenadila kada su mi to potvrdili. Ali u drugoj trudnoći bih želela da mi pol deteta bude iznenađenje - objasnila je Severina u poslednjem intervjuu koji jetokom trudnoće dala za hrvatske medije i dodala da će se poroditi 7.  februara, na rođendan njenog pokojnog oca.
- I to se poklopilo. Dete će biti u znaku Vodolije, a moja majka će dobiti treće unuče.
Osim sa svojim emotivnim partnerom, ona dosta vremena provodi i sa majkom, a njeni najbliži se trude da joj što više ugađaju tokom trudničkih dana. Pop zvezda nije zaboravila ni na svoje fanove, pa je pre mesec dana objavila singl „Grad bez ljudi“, koji je za kratko vreme postao veliki hit i jedna od najslušanijih pesama na popularnom „Jutjubu“. Poznata dama je pre mesec dana u Hrvatskoj snimila i spot za ovu numeru koji je urađen u 3D tehnologiji, koji će uskoro premijerno biti prikazan njenim fanovima. I dok se oni budu radovali njenom novom spotu, Severina će osim u poslovnim uspesima uživati i u proslavi rođendana svog partnera i godišnjice njihove ljubavi, a početkom godine će joj doći i najveći blagoslov od svih.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti