Maja Nikolić: Morska avantura donela bajkovitu ljubav

Maja Nikolić: Morska avantura donela bajkovitu ljubav

Autor: | 09/11/2011

0

Pevačica Maja Nikolić nedavno se vratila sa Sicilije gde je provela odmor u društvu svogpartnera Atanasisa Sakisa Arapoglua, Grka sa kojim je vezu otpočela pre tri meseca na letovanju u Nea Mudanji. Markantni tridesetšestogodišnjak iz Nea Mudanje bavi se turizmom i hotelijerstvom, i nikada se nije ženio.
Nišlijka moćnog glasa deluje zaljubljenije nego ikada dok sa nežnošću govori o muškarcu kojeg je opčinila, i koji je nju veoma usrećio.
- Ovo što se meni događa je poput bajke i dokaz da čovek mora da se nada lepim stvarima u ljubavi. Moj život je u emotivnom smislu bio pun loših trenutaka i verovala sam da me ništa neće „trgnuti“, međutim, iznenada mi se desila ljubav sa divnim muškarcem. Sa njim sam osetila najiskreniju bliskost, i posle samo sedam dana od upoznavanja počeo je sa mnom da razgovara o mogućoj zajedničkoj budućnosti - za magazin „Hello!“ iskreno govori popularna plavuša koja ne skriva da je zadovoljna.
Promocija njenog novi albuma „Crveno“, koji će izdati za „Sitirekords“, a na kome Maja ima duet sa tragično preminulim Luisom, „omela“ je zaljubljeni par koji je uživao u romantičnom odmoru u Italiji. Boravak su morali ranije da prekinu jer Maju očekuje niz obaveza i aktivnosti.
- Bili smo na Siciliji, doživeli smo romantične trenutke. Morali smo ranije da prekinemo odmor jer su mi iskrsle promotivne obaveze za novi album - kaže Maja koja se sa Atanasisom upoznala kada je sa decom bila na letovanju.
- On nam je tada bio poput turističkog vodiča i moje sinove je vodio u luna-park i akvaparkove i na najlepše plaže. Sve među nama se izrodilo iz lepog prijateljstva i mnogo mi znači što ima dobar odnos sa mojom decom, jer su mi ona uvek na prvom mestu - ističe  pevačica koja je ostala zatečena Atanasisovom željom da se vere.
- Bila sam prilično šokirana kada me je u prelepoj maloj crkvi u Poligirosu pitao da se verimo. To me je iznanadilo, ali istovremeno me je i preplavilo osećanje sreće. Grci su vrlo tradicionalni i patrijarhalni, i u tom smislu su drugačiji od ostalih muškaraca. Kada se zaljube, odmah razmišljaju o zajedničoj budućnosti i ozvaničavanju vezu, neguju i poštuju porodične običaje, što se meni dopada. Ipak, suviše mi je rano da razmišljam o takvim stvarima, puštam da se lepe stvari dešavaju korak po korak. Bez ikakve presije se zabavljamo, lepo nam je i videćemo kako će se naša romasa razvijati. Prihvatila sam veridbu jer sam srećna sa Atanasisom. Naša veza će uspešno funkcionisati jer ćemo se često posećivati. Vrlo je ozbiljan i požrtvovan, kad god je bio u Beogradu, provodio je vreme sa mojim sinovima. Atanasis mi je na prvom mestu prijatelj i oslonac, pa onda sve drugo  - otvorena je Maja koja se oduševila porodicom svog partnera.
- Upoznala sam njegovu majku i oca. Atanasis ima veliku familiju jer njegovi roditelji imaju mnogo braće i sestara. Atanasisova rođena sestra Eleferija Arapoglu je poznata modna dizajnerka, živi i radi u Atini. Ima modnu liniju „Digitaria“, a školovala se u Njujorku, kreacije su joj fantastične. Mlađa je od mene četiri godine i s njom sam se veoma zbližila - završava zvezda koja još ne razmišlja o preseljenju kod verenika u Grčku.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti