Vesna Zmijanac: Ljubav se nastavlja u Grčkoj

Vesna Zmijanac: Ljubav se nastavlja u Grčkoj

Autor: | 27/05/2011

0

Jedna od naših najvećih folk diva Vesna Zmijanac već nekoliko meseci uživa u skladnoj romansi sa uspešnim biznismenom Željkom Rstovićem, a da je njihova ljubav jača od svih prepreka koje im javnost stalno nameće govori i to da će ovaj poznati par uskoro otputovati u Atinu, gde živi pevačicina kćerka Nikolija Jovanović. Srećni par još nije odredio datum putovanja, a koliko će vremena provesti u Grčkoj zavisi od obaveza atraktivne zvezde, koja trenutno priprema svoj novi album. Jedno je sigurno, Vesna i Željko će ove godine provesti odmor sa njenom kćerkom koja tamo godinama živi i privodi kraju studije menadžmenta.
- Željko i ja ćemo uskoro otputovati u Atinu kako bismo se odmorili od svih obaveza. Pošto trenutno pripremam novi album još ne znamo kada će to tačno biti, jer sve zavisi od mojih obaveza u studiju. Sa nama će biti i moja Nikolija koju sam poslednji put videla kada je bila kod mene za Uskrs. Ona je i tada imala priliku da upozna mog partnera. Njih dvoje su se dva puta videli i imaju lepo mišljenje jedno o drugome. Moja kćerka mi je već rekla da joj se dopada Željko kao osoba i zadovoljna je što sam srećna pored njega. Kada je meni dobro sa nekim, i ona je srećna - počinje razgovor za magazin "Hello!" Vesna, koja će vernu publiku, posle višegodišnje pauze, uskoro obradovati novim pesmama koje uveliko priprema.
- Već dugo odlažem objavljivanje novog albuma, ali sada, kada je re; o radu na tom projektu, planiram da se uozbiljim. Uskoro počinjem da radim u studiju, a kada će tačno biti objavljen album zavisi od mnogo stvari. U poslednje vreme sam često nastupala, a sve to odlaže moj rad na novim pesmama - objašnjava poznata pevačica.
Za razliku od nje, njena kćerka Nikolija nedavno je objavila jednu numeru za grčko tržište, a ponosna majka kaže da je ta pesma za kratko vreme postala hit na radio-stanicama.
- Sviđa mi se Nikolijina pesma i drago mi je što je postala veliki hit. Za razliku od mene, njoj pevanje nije glavna preokupacija, već je samo izlet u estradne vode. Ona je pre svega posvećena svom obrazovanju i studijama menadžmenta i drago mi je da je tako. Bitno mi je da završi fakultet, a posle može da radi šta hoće. Ona je dobra devojka i nemam probleme sa njom, tako da sam sigurna da će uskoro moći da se pohvali diplomom - tvrdi Vesna.
I pored toga što su mediji u poslednje vreme više puta objavljivali da se bivša učesnica rijaliti šou-programa „Survivor“ zbog svog emotivnog partnera sa Bukulje, gde ima kuću, preselila u novi stan u Beogradu, ona kaže da to nije tačno.
- U Beograd se nisam preselila zbog Željka, oduvek sam imala stan u Beogradu, a godinama živim na relaciji glavni grad - Bukulja. Baš sam prošli vikend provela na mojoj omiljenoj planini, a koliko ću vremena biti tamo, a koliko u Beogradu oduvek je zavisilo od mojih obaveza - zaključuje folk zvezda.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti