Maja Nikolić: Radost pod maskama

Maja Nikolić: Radost pod maskama

Autor: | 23/11/2011

0

Pevačica Maja Nikolić je mlađem sinu Lazaru u poznatoj beogradskoj igraonici organizovala slavlje povodom petog rođendana. Mališan je bio presrećan što je tog dana sa drugovima iz vrtića bio maskiran u vilenjaka i što je dobio pregršt lepih poklona na ovom dečjem „balu pod maskama“.
Poznata Nišlijka se za sinovljevu rođendansku žurku maskirala u vilu i aktivno je učestvovala u igrama koje je organizovalo osoblje igraonice. Plavuša, koja često intrigira javnost, je, kako je zabava odmicala, skinula svoj kostim i posvetila se gostima. Prisutne je ljubazno nudila posluženjem i sokovima i pokazala se kao odlična domaćica ove lepe proslave.
Deca su se igrala i učestvovala u programu koji je osmislilo osoblje igraonice, a Majin verenik Atanasis joj je bio velika podrška i pomoć. Sve vreme je fotografisao slavljenika i pomagao devojci u brizi oko gostiju.
- Bio je ovde poslom, ali i zbog mene. Imao je poslovne sastanke vezane za turizam i ugostiteljstvo, čime se, inače, u Grčkoj bavi. Iako su ga u njegovoj domovini čekale brojne obaveze, produžio je boravak u Beogradu jer nije želeo da propusti Lazarovo slavlje. Vrlo je privržen mojim mališanima, što mi mnogo znači - za magazin „Hello!“ kaže Maja koja će uskoro promovisati novi album „Crveno“, koji objavljuje za „Siti rekords“.
- Starijem sinu, četrnaestogodišnjem Novaku nije bio zanimljiv dečji maskenbal, pa se zadržao svega petnaestak minuta i otišao sa svojim društvom u bioskop, a posle u neki od restorana brze hrane. To je najbolji provod za njega - kaže pevačica moćnog glasa, koja ističe da je Lazar dobio mnogo lepih poklona.
- Od mene je dobio mali „audi A3“ na baterije. Tražio je isti automobil koji vozi njegova mama. Dobio je na poklon mnoštvo crtanih filmova, igračke i figure sa likom njegovog omiljnog crtanog junaka Pepe Praseta, kao i brojne druge sitnice. Od Atanasisa je dobio bager i voz sa osam vagona, velikih dimenzija, što ga je oduševilo. On toliko voli vozove da smo mu nabavili i takvu tortu.
Kada su se mališani pomalo umorili od igranja uz muziku i učestvovanja u animacijama, osoblje igraonice je ugasilo svetlo. Nastala je tišina i izneta je torta u obliku voza. Lazar je sa svojom majkom i njenim verenikom ugasio svećice, a potom je u slast pojeo točkove maštovite torte. Ubrzo se zabava završila i svi su krenuli kućama. Majin verenik Atanasis je izneo pregršt ukrasnih kesa sa Lazarovim poklonima i uneo ih u automobil, mališanu nije silazio osmeh sa lica mada je bio vidno umoran.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti