Katarina Živković i Branislav Janković: Veridba na obali egzotične Kube

Katarina Živković i Branislav Janković: Veridba na obali egzotične Kube

Autor: | 25/06/2012

0

Zaljubljeni par, pevačica Katarina Živković i maneken i voditelj Branislav - Bane Janković, emotivnu vezu započeo je pred kamerama u rijaliti šou-programu „Farma“. Iako je publici njihov odnos u početku izgledao nestabilno, verujući da veze započete u rijaliti-programima nemaju perspektivu, oni su, zahvaljujući snažnim emocijama, uspeli da odole svim iskušenjima. Posle godinu i po dana emotivne veze, atraktivna pevačica i njen šarmantni partner svoju veliku ljubav su krunisali romantičnom veridbom na obali mora u Varaderu,na Kubi, gde su nedavno bili na odmoru, u jedinstvenom ambijentu zalaska sunca.
Pošto su gotovo mesec dana ove novosti tajili od radoznalih očiju javnosti, Katarina i Branislav su odlučili da ekskluzivno za magazin „Hello!“ otkriju sve detalje prosidbe, kao i planove za venčanje koje će upriličiti sledeće godine.
Koliko ste planirali veridbu?
Branislav: Katarina, naravno, ništa nije planirala jer je reč o stvari koju bi trebalo da organizuje muškarac. Neko vreme već sam znao da ću je zaprositi, ali sam čekao pogodan trenutak. Veridba je događaj koji se pamti čitavog života pa sam želeo da to perfektno osmislim i organizujem. Kada smo krenuli na Kubu, shvatio sam da je to pravi trenutak.
Jeste li predosećali da će vas zaprositi?
Katarina: Kao i svaka žena imam „šesto čulo“ pa sam znala da će uskoro doći taj trenutak, ali nisam ni pretpostavljala da će se to desiti baš u Varaderu.
Kako je izgledalo to veče?
Branislav: Uz pomoć zaposlenih u rizortu, u kome smo odseli, uspeo sam da iydejstvujem da nam iznesu sto za obedovanje na plažu, gde su nam poslužili večeru. Potrudio sam se oko svakog detalja, pa sam sam izabrao meni na kome su se našli riba i kvalitetno belo vino. Nisam želeo da preterujem sa dekoracijom, pa sam izbegao latice ruža i cveće, jer mislim da bi to bilo previše. Bili smo sami, ona i ja na plaži uz zalazak sunca. Kada nas je konobar poslužio i otišao, shvatio sam da je pravi trenutak da izvadim prsten. Zamolio sam Kaću da ustane i stane pored mene, i ja sam ustao i izvadio prsten i zaprosio je. Ona je, naravno, pristala, a ostatak večeri smo slavili našu veridbu.
Katarina: Pošto sam osoba koja voli da postavlja pitanja, u trenutku kada mi je Bane rekao da ćemo večerati na plaži, stalno sam ga zapitkivala zašto, a on mi je samo rekao da u hotelu postoji takva mogućnost koju ćemo iskoristiti. I zaista sam mislila da je tako. Tek kada mi je rekao da ustanem, pretpostavila sam o čemu je re;. Bila sam vrlo uzbuđena i srećna, preplavile su me emocije. Jako mi je drago što se to desilo na taj način i što je ceo događaj bio romantičan. Čini mi se da sve manje ima romantičnih muškaraca, ali Bane mi je i ovog puta dokazao da je on momak kakvog bi svaka žena poželela.
Da li ste se plašili da nećete izabrati odgovarajući prsten?
Branislav: Nijednog trenutka nisam strahovao zbog toga, jer smatram da imam dobar ukus. Odlučio sam se za prsten od belog zlata sa brilijantom i mislim da se Kaći veoma dopada.
Katarina: Oduševljena sam prstenom. U trenutku kada me je zaprosio nisam gledala u prsten, niti sam razmišljala o tome kakav je. Ali kasnije, kada sam ga lepo pogledala, shvatila sam koliko je divan i prefinjen. Nosim ga svakog dana.
Jeste li odmah javili najbližima da ste se verili ili ste sačekali nekoliko dana?
Branislav: Pre odlaska na put, samo jedan moj prijatelj je znao da ću zaprositi Kaću, što sam krio čak i od članova porodice. Naravno, kada se dogodilo, iste večeri smo zvali roditelje i rekli im za novosti. Oni su bili presrećni i čestitali su nam.
Katarina: I moja familija je bila radosna zbog veridbe, pošto dobro poznaju Baneta i vole ga. Dok smo boravili na Kubi i najbližim prijateljima smo javili za veridbu.
Da li ste se plašili da Katarina slučajno ne pronađe prsten pre veridbe?
Branislav: Nisam mnogo strahovao zbog toga, jer Kaća nije osoba koja pretura po stvarima. Naravno, bilo je malo teže sakriti prsten dok smo bili na putovanju u hotelu, ali sam opet uspeo u tome i drago mi je da sam je na kraju iznenadio.
Jeste li lako ubedili osoblje hotela da vam te večeri posluži jelo na plaži?
Branislav: Čim smo stigli u Varadero počeo sam da pripremam taj događaj. Bilo je malo problema jer sam tačno znao kako želim da sve izgleda, a oni su mi nudili nešto drugačiju varijantu. Na kraju je sve ispalo onako kako sam zamislio. Uvek sam maštao da, ukoliko budem nekada zaprosio neku devojku, to bude na plaži uz zalazak sunca, i tako se i dogodilo.
Kako ste proslavili prosidbu?
Katarina: Posle večere smo otišli na žurku koja je bila organizovana u hotelu u kome smo odseli. Te večeri smo bili posebno srećni i veseli, ali niko osim nas dvoje nije znao pravi razlog tome.
Jeste li po dolasku u Beograd organizovali žurku za prijatelje?
Katarina: Nismo, ali smo svima javili srećnu vest i dragi ljudi su nam čestitali. Ipak je to intiman događaj i želeli smo da to bude samo naš trenutak. Na veridbu gledam kao na samo još jedan od niza dokaza ljubavi.
Kada planirate venčanje?
Branislav: Nemamo još tačan datum, ali biće naredne godine. Oboje želimo tradicionalnu svadbu,pa je potrebno vreme da se sve organizuje.
Katarina: Želimo tradicionalno venčanje, jer bismo voleli da tog dana sa nama budu svi dragi ljudi. Nisam osoba koja voli unapred da planira tako da ćemo o konkretnim stvarima koje se tiču tog važnog događaja  razmišljati kada za to dođe vreme.
Koliko je to što živite zajedno uticalo da posle godinu i po dana zabavljanja shvatitete da ste stvoreni jedno za drugo?
Branislav: Ubrzo pošto smo počeli da se zabavljamo odlučili smo da počnemo zajedno za živimo, što je svakako uticalo da se dobro upoznamo. Kada sa nekim delite svakodnevicu, dobro upoznate i njegove vrline i mane,a kod Katarine su mane zanemarljive.
Katarina: Pošto živimo zajedno, shvatili smo da lepo funkcionišemo i da možemo da delimo život.
Da li vam je bilo teško više od mesec dana krijete od javnosti da ste se verili?
Branislav: U početku nam nije bilo teško. Hteli smo da malo sačekamo i sami uživamo u tome pre nego što objavimo, i smatrali smo da je sada došlo pravo vreme.
Kakvi su vam planovi za predstojeće leto?
Katarina: Kao i svake godine imaću mnogo nastupa, ali pošto nisam osoba koja može non-stop da radi, niti mi prija da funkcionišem kao robot, trudiću se da malo radim i malo se odmaram, tako da ćemo nas dvoje sigurno ići i na  odmor. 

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti