Maja Nikolić: Sa bivšim suprugom sam u sve boljim odnosima

Maja Nikolić: Sa bivšim suprugom sam u sve boljim odnosima

Autor: | 10/08/2013

0

Pop pevačica Maja Nikolić, posle boravka u popularnom rijalitiju "Veliki brat", odlučila je da se vrati u poznatu kuću sa kamerama na Košutnjaku. Namerava da na mestu gde je izolovana od porodice provela gotovo dva meseca snimi spot za svoju novu pesmu "Karamel". Kako je leto najplodonosniji period za sve one koji se bave komercijalnom muzikom, poznata Nišlijka nastupa svakog vikenda u drugom gradu Srbije, kao i na Crnogorskom primorju. Posebno je raduje kada svoje pesme peva dijaspori, jer tada spaja lepo i korisno. U putovanjima za sada uživa sama, jer je trenutno bez emotivnog partnera, mada se nada da će se uskoro iskreno zaljubiti jer je spremna da u njen život uđe čovek njenih snova. Iz dva braka Maja ima dva sina, starijeg Novaka i mlađeg Lazara. Njena deca posebno su vezana za Majinu majku Slavicu koja živi u Nišu, a koja je donedavno bila u veoma kritičnom zdravstvenom stanju zbog metastaze kancera na plućima. Njihova baka sada se oseća dobro, okružena je unucima i odlučna da se bori kako bi ih što duže posmatrala kako odrastaju. Maja Nikolić ima rođenog brata Marka, koji živi u Beču i koji se zbog teškog zdravstvenog stanja njihove majke sa suprugom i troje dece vratio u Niš, da bi o majci vodio računa.
- Unuci su mnogo vezani za moju majku. Novak se ne odvaja od nje. Mislim da ona ima želju da se bori zahvaljujući unucima. Pored mame je i moj rođeni brat Marko koji je došao da porodicom iz Beča da bi bio blizu da joj pomogne. On je uz nju šta god da joj je potrebno. Svi smo složni u želji da budemo sa njom. Moja majka ne može da putuje i da sa nama ode na odmor, ali kad god možemo, mi smo sa njom u Nišu.
Pre nekoliko meseci Maja je bila veoma zabrinuta za svoju majku, pa je veći deo vremena provodila u rodnom gradu.
- Bitno je da mi je majka živa, svi smo dali sve od sebe da joj bude bolje. Metastaza desnog plućnog krila je dijagnoza za koju ne postoji operacija. To što je sada bolje, Božja je volja, ona je jaka žena koja se izborila jer je mlada, ima pedeset osam godina. Njen organizam je nastavio da se bori, živa je, što mi je najvažnije. Ja sam jaka baš na nju.
Pevačicin mlađi sin Lazar, oko kojeg i dalje vodi bitku za starateljstvo sa bivšim mužem Vukom Kandićem, na jesen će krenuti u prvi razred osnovne škole, a pripreme za taj važan dan su uveliko počele.
- Sa sinovima Novakom i Lazarom aktivno provodim leto zato što Lazar u septembru kreće u prvi razred osnovne škole. Upisaće školu u kraju gde smo dugo živeli, blizu Kalenić pijace. Radujem se tome, jer je izrastao u lepog, velikog i pametnog dečka. Odnosi između mene i Lazarovog oca, mog bivšeg supruga, sve su bolji. Laza je sada i po tom pitanju siguran, jak i stabilan jer se mi kao njegovi roditelji ponašamo odgovorno i o svemu se dogovaramo.
Maja otkriva da će se njen stariji sin Novak preseliti u Australiju gde živi rođena sestra detetovog oca Marka Šćepanovića, Majinog prvog supruga. Novak je izrazio želju da upiše Fakultet dramskih umetnosti, smer televizijska produkcija, na ovom udaljenom kontinentu.
- Novak je trenutno na moru u Grčkoj, planira da se školuje u Australiji gde bi bio kod svoje tetke po očevoj liniji, koja tamo živi sa porodicom. Interesuje ga produkcija i nadam se da će u budućnosti ostvariti svoj san i baviti se onim što voli, baš kao i ja. Novak se nada da će uspeti da upiše fakultet u Sidneju, a ja sam sigurna da će mu se san ostvariti - zaključuje popularna plavuša moćnog vokala.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin