Nina Badrić: Došlo vreme za roditeljstvo

Nina Badrić: Došlo vreme za roditeljstvo

28/12/2011

0

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić nedavno je posle četiri godina pauze objavila novi album pod nazivom „Nebo“ koji je pripremala sa svojim saradnicima više od godinu dana, a pojedine numere već su postale hitovi na radio-stanicama. Kao i uvek do sada pesme ove lepe dame ispunjene su čistim i iskrenim emocijama, te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pevačica koja je osim po odličnim pesmama poznata i po veoma veseloj prirodi želi da njen novi CD donese njenoj publici veru, nadu i pozitivnu energiju.
- Ovo je album za ljude od ljubavi, za one koji znaju da oproste, koji znaju da je srcu nebo granica, koji veruju u velike ljubavi koje menjaju svet i u dobre ljude. “Nebo” je za sve koji znaju da bol nije za lude, nego za ljude od ljubavi, a to smo mi - moja publika i ja. Svaka pesma ima svoj smisao, moju priču i pečat. Na ovom albumu vodila me je samo misao da svi zajedno damo najbolje što znamo i možemo u ovom trenutku - rekla je nedavno Badrićeva, koja trenutno predstavlja svoj album u Hrvatskoj, dok početkom sledeće godine planira da organizuje promociju i u našoj prestonici. Pre toga, šarmantna dama će za doček Nove godine pevati na trgu u Sarajevu, a kako sama kaže oseća da će naredna godina biti njena. Iako će sledećeg jula napuniti četrdeset, Nina nema strah od starenja i veruje da joj najbolje vreme tek predstoji.
- Kad čujem tu brojku, ne mogu da se ne pitam: Gde je proletelo poslednjih petnaest godina. Sve su prošle u neprestanom radu, sve su proletele u hipu. Ali radujem se svemu što dolazi i verujem da su tek ispred mene najbolje godine. Dosad je naglasak bio na karijeri, a sigurna sam da ću se u narednim godinama realizovati i kao žena kroz majčinstvo -  objasnila je atraktivna brineta koja tvrdi da razmišlja i o usvajanju mališana, jer ima sve uslove da bude dobra majka.
- Razmišljam o usvajanju i to ne samo ako ne bih mogla da imam svoje biološko dete. I kad bih imala vlastito dete, volela bih da jedno i usvojim, jer danas za to imam i finansijskih mogućnosti. Obožavam decu i svoj dom u budućnosti vidim ispunjen mališanima. Mislim da ti je roditelj onaj koji te voli, a ne nužno onaj koji te rodio - bila je iskrena lepa dama koja tvrdi da je njen odnos sa suprugom Bernardom prošao kroz različite faze.
- Naš odnos je prošao sve faze - od ljubavi do nerazumevanja, uzbudljivosti, lakoće, komplikacija, razočaranja, kao i kod svih pravih veza. Ipak, ne volim da govorim o privatnom životu. U jednom trenutku smo se razišli i eto, da nam je tada neko rekao da će nam se putevi opet ukrstiti, prva u to ne bih poverovala. A to se dogodilo - tvrdi pevačica koja nikada u svojoj karijeri nije imala nijedan skandal, dok se uvek trudila da svoju popularnost iskoristi kako bi pomogla drugima. Tako je učestvovala u akciji za podizanje svesti žena o prevenciji raka dojke pod nazivom „Moj je život moja pesma“, a kao član žirija takmičenja „Supertalenat“ mnogim mladim i talentovanim muzičarima pomaže da ostvare snove. Tako će mnogi od njih imati priliku da budu sa njom na bini na velikom koncertu u Zagrebu koji planira sledeće godine.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin