Vesna Zmijanac: Treći put pred oltar

Vesna Zmijanac: Treći put pred oltar

Autor: | 20/10/2011

0

Osim što je mesecima emotivno ispunjena, Vesna Zmijanac poslednjih dana ima još jedan razlog za zadovoljstvo. Posle šest godina objavila je novi CD sa kojim se vratila u diskografsku kuću „PGP RTS“ za koju je izdala najveći broj albuma u svojoj karijeri. Vesna se uželela pevanja novih pesama, promocije i snimanja spotova, pa je nedavno u Makedoniji sa starim saradnikom Dejanom Milićevićem ekranizovala pesmu „Sokole“. Za nove poslovne poduhvate je potpuno spremna i veruje da će se njenim fanovima sve pesme dopasti.
- Osetila sam potrebu za novim pesmama, jer sam se zasitila da na nastupima pevam samo stare hitove. Narod je od mene to očekivao. Poslednje dve godine, gde god da sam se pojavila, ljudi su mi postavljali isto pitanje, kada ću snimiti novi album. Pritiskali su me sa svih strana, pa sam odlučila da se uozbiljim. Svaka nova pesma zaslužuje visoku ocenu, dala sam sve od sebe da one trajno žive kao i moji prethodni hitovi. „Grand produkciju“sam napustila jer je tamo trenutno velika gužva i veća pažnja se posvećuje mladim pevačima. Nije bilo nikakvih sukoba, sa Sašom Popovićem i dalje imam odličnu komunikaciju - kaže Vesna.
Jedna od najvećih zvezda uživa u ljubavi sa Željkom Rstićem sa kojim će u novembru proslaviti prvu godišnjicu zabavljanja. Tim povodom biznismen iz Kosjerića, koji se zbog ljubavi preselio u Beograd, voljenoj je poklonio album i spot.
- Tačno je da su album i spot Željkov poklon za godišnjicu veze, ali me tim gestom nije iznenadio. Očekujem i treći poklon. Inače, tim povodom organizovaćemo žurku. Ranije mi datumi nisu predstavljaliništa posebno, ali mi ova godišnjica mnogo znači. Mene i Željka povezuje velika ljubav, javnost nas je pratila od prvog dana, mediji su nas podržali, zbog čega mi je posebno drago.
Tokom jedanaest meseci veze Vesna se suočila sa mnogim poteškoćama. Kada je izgladila odnos sa Željkovim roditeljima, i kada su je njegova deca prihvatila, naišla je na optužbe bivše žene njenog partnera. I u toj situaciji Vesna se dostojanstveno ponela. Nije dozvolila da je optužbe Marine Rstić da je zloupotrebila njenog sina i kćerku zarad medijskog prostora poremete način života, već je nastavila da živi kao i do tada.
- Ne bih da komentarišem izjave te žene, jer sve što je ona izgovorila daleko je od istine. O njoj je Željko sve rekao još na početku naše veze - priča Vesna koja se priprema za preseljenje u nov dom i uveliko razmišlja o venčanju sa Željkom.
- Naše venčanje je na proleće sledeće godine. Organizovaćemo veliku svadbu, jer kod Željka drugačije i ne može. Nikada ne bi pristao na varijantu da prijatelje i užu rodbinu pozovemo samo na ručak. Iza sebe imam dva braka, ali se nijednom nisam udala u crkvi, pa ću to sada uraditi. Crkveno venčanje mi je bitnije od građanskog - priča Vesna i dodaje da joj je posebno drago što njena kćerka Nikolija u potpunosti podržava njen izbor partnera.
- Nikolija je srećna zbog mene. Uspostavila je dobar odnos sa Željkom, nisu previše bliski, jer tako nešto nisu ni mogli da ostvare s obzirom na to da ona živi u Atini. Željko joj se dopada, što me raduje. Znam da ne može da bude drugačije, jer Željko je dobar čovek, mislim da ne postoji osoba sa kojom je on u svađi i kojoj se ne dopada. Zadovoljna sam što takvog muškarca imam pored sebe - kaže na kraju Vesna.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti