Viki Miljković: Žurka u igraonici

Viki Miljković: Žurka u igraonici

Autor: | 19/10/2011

0

Pevačica Violeta Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom priredila je zabavu povodom četvrtog rođendana sina Andreja. Prema slavljenikovoj želji, roditelji su organizovali maskenbal u jednoj beogradskoj igraonici, što je obradovalo pedesetoro dece koja su došla da sa drugom proslave njegov dan. Budući da mesecima voli da se maskira u različite likove, njegova želja nije iznenadila Viki i Tašketa koji su deset dana proveli u pronalaženju odgovarajućih kostima za sve njegove prijatelje.
- Nije nas začudilo što je Andrej poželeo da mu priredimo maskenbal. Organizaciju slavlja sam preuzela na sebe, zvala sam decu da pitam koji likovi bi želeli da budu, pa sam te kostime i naručila. Nisam želela da opterećujem njihove roditelje i zbog toga je svakog malog gosta na ulazu u igraonicu čekao odabrani kostim. Andrej je bio Nodi kojeg obožava, a bili su tu i Snežana, Pepeljuga, Trnova Ružica, Betmen, Anđelina Balerina, gusari, musketari i još mnogi likovi - kaže Violeta i dodaje da se njen sin često igra tako što celoj porodici nameni ulogu nekog od junaka iz bajke.
Dok su se deca zabavljala sa animatorima koji su im osmišljavali razne igre, roditelji su se gostili brojnim specijalitetima. Na švedskom stolu, osim hladnog i toplog predjela, bili su posluženi ražnjići sa pršutom i dinjom, tortilje sa kikirikijem i pistaćima, piletina sa raznim prelivima, biftek. Pet prelepo dekorisanih torti se posebno svidelo zvanicama.
- Imali smo i šestu u obliku „Bakugana“ koju smo tog jutra odneli u vrtić kako bi Andrej i tamo obeležio svoj rođendan. Glavnu, najveću tortu, koja je bila sa figurama Petra Pana, cele njegove družine i kapetana Kuke, naručili smo Taške i ja. Ostale četiri bile su domaće proizvodnje, dve je napravila Tašketova snaja, a dve žena koja čuva Andreju - priča Viki.
Poznata kao neko ko gaji veliko prijateljstvo i kumstvo sa koleginicima ovo slavlje uveličale su i neke od poznatih ličnosti. Među prvima je stigla Sanja Đorđević koja je krstila slavljenika, a ubrzo joj se pridružila i Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom. Rođendansku zabavu nisu propustila ni Helena i Viktor, deca Cecine sestre Lidije Ocokoljić, koje je dovela dadilja, ali je Viki bilo žao što prvi put rođendan svog jedinca slavi bez kume Cece Ražnatović.
- Nedostajala mi je Ceca te večeri. Navikla sam da svake godine posle proslave u igraonici zajedno nastavimo žurku u našoj kući. To je izostalo. Zvala me je nekoliko puta tog dana, a javili su se i Anastasija i Veljko da Andreji čestitaju rođendan. Što se tiče Jelene Karleuše, drago mi je da je bila u Beogradu i što je mogla sa kćerkama da prisustvuje proslavi. Nas dve smo komšinice, kuće su nam jedna preko puta druge, a deca nam se često zajedno igraju u parku.
Od uzbuđenja zbog lepog provoda i pregršt poklona koje je dobio, Andrej i pored umora nije želeo da ode na spavanje. Do pola sata iza ponoći otvarao je poklone, a posebno je bio oduševljen igračkama klavijaturom i gitarom.
- Soba mu je puna poklona. Oduševljen je raznim bojankama i slikovnicama. Suprug i ja smo ovoga puta rešili da mu ne kupujemo igračke kojih ima toliko da ne možemo od njih normalno da se krećemo po kući - kaže na kraju Viki.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin