Marijana Zlopaša: More joj je donelo ljubav i sreću

Marijana Zlopaša: More joj je donelo ljubav i sreću

Autor: | 21/09/2011

0

Talentovana pevačica Marijana Zlopaša, koja je karijeru gradila pažljivo, bez ijednog skandala, u četvrtom je mesecu trudnoće. Lepa Crnogorka, koja je rođena u Cavtatu, a živela je u Beogradu i Budvi, najviše je na sebe skrenula pažnju pevajući balade na brojnim crnogorskim festivalima, kao i na „Beoviziji“. Prošle godine izdala je album prvenac, a nedavno je snimila spot za numeru „More, more“, obradu poznate pesme Meri Cetinić. Pop pevačica, koja je završila „Muzičku akademiju“ u Beogradu, letos se zaljubila u Iliju, koga je upoznala na Adi Bojani. Baš zato je atraktivni par odlučio da sredinom septembra na tom mestu izgovori sudbonosno „da“. Na večnu ljubav zavetovaće se svom izabraniku na crkvenom venčanju u krugu porodice.
- Posle crkvenog, uslediće građansko venčanje, takođe na Adi Bojani. Izabrali smo tu lokaciju, jer smo se upravo na tom čarobnom mestu i upoznali - za magazin „Hello!“ govori pevačica, koja je nekoliko dana provedenih u Beogradu iskoristila za poslednje pripreme za svadbu. Kaže da se, kada je saznala da je u drugom stanju, osećala predivno i da se ništa sa tim ne može uporediti.
- Veoma smo se obradovali, lepo je kad se deca rađaju iz velike ljubavi.
Zgodna Marijana kaže da dobro podnosi trudnoću i da je prilično aktivna trudnica.
- Odlično podnosim drugo stanje i veoma sam aktivna. Nadam se da će tako biti do kraja trudnoće - kaže talentovana pevačica kojoj pol bebe nije bitan, kao ni njenom budućem suprugu.
- Pol deteta mi ni najmanje nije važan i ne verujem da ću to uopšte proveravati na ultrazvuku. S obzirom na to da je danas sve dostupno i može se predvideti volela bih da to ostane jedno lepo iznenađenje, tako ćemo sa velikim nestrpljenjem iščekivati da vidimo kog je pola naša beba, kao što su to nekada naši roditelji radili.
Iako je Marijana leto provela naizmenično se odmarajući i nastupajući po crnogorskim gradovima, odlučila je da pauzira što se tiče aktivnosti vezanih za karijeru.
- Budući da je protekli period mog života bio vrlo dinamičan, od izlaska albuma i promocije, preko snimanja spotova, do nastupa, sada ću sebi dati malo oduška i uživati u ovom divnom stanju, a karijera će malo da pričeka. Što se posla tiče, ostalo mi je samo još jedno: hoću da snimim još jedan spot za pesmu „Ti zavolio si nju“, koju je napisao Željko Joksimović. Posle toga odlazim na odmor.
Iako njena porodica živi i radi u Beogradu, gde je i ona odrasla, Marijana će ubuduće provoditi više vremena u Crnoj Gori, odakle je njen budući suprug Ilija.
- Ne mogu bez mame, tate, brata, sestre, i Beograda. Ipak, budući da bračni život iziskuje kompromise, jer više niste sami i sa nekim delite život, više vremena ću provoditi u Crnoj Gori. I pored toga, planiram da često posećujem Beograd - veselo kaže lepa trudnica koja je zadovoljna kako je njen prvi album prihvaćen.
- Naročito me raduje uspeh balade „More, more“, s obzirom na to da je potpuno drugačijeg senzibiliteta od onoga što je danas aktuelno na našoj muzičkoj sceni.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin