Džordž Kluni: Porodični izlazak sa suprugom i njenim roditeljima u Njujorku

Džordž Kluni: Porodični izlazak sa suprugom i njenim roditeljima u Njujorku

Autor: | 29/04/2015

0

Holivudski glumac i režiser Džordž Kluni uživa u braku sa svojom izabranicom Amal. Par trenutno boravi u Njujorku, gde Kluni snima novi film, a Amal drži predavanja na pestižnom Univerzitetu Kolumbija. Njih dvoje se svakodnevno mogu videti u njujorškim restoranima, a društvo su im sinoć pravili članovi porodice Alamudin koji su iz Londona doputovali u Veliku jabuku u posetu kćerki i zetu.
Oskarovac je odlučio da porodicu svoje supruge izvede na večeru, a posebno je bio pažljiv prema tašti Bariji. Porodičnom okupljanju prisustvovali su i otac britanske pravnice libanskog porekla - Ramzi, te njena sestra Tala.
Ovo je ujedno bila i proslava rođendana šarmantne brinete koja je izostala zbog njenog novog poslovnog angažmana. Amal je za ovu, kao i druge važne prilike, odenula haljinu svog omiljenog brenda "Alexander McQueen".
Tridesetsedmogodišnja Amal rođena je u Bejrutu, glavnom gradu Libana, ali se porodica zbog građanskog rata ubrzo preselila u Veliku Britaniju gde je sadašnja gospođa Kluni odrasla.

Autor: Life Content
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još