Korekcija kojoj ni prva dama nije odolela: Tamara Vučić malom promenom na licu dobila nežniji izraz FOTO

Korekcija kojoj ni prva dama nije odolela: Tamara Vučić malom promenom na licu dobila nežniji izraz FOTO

Autor: | 20/05/2023

0

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić prirodno je lepa žena, a imajući u vidu da je krasi i besprekoran modni stil, jasno je zbog čega privlači pažnju gde god da se pojavi.

Miloš Nadaždin

 

S obzirom na to da je po profesiji novinarka, ima puno razumevanja za sva pitanja koja joj kolege postavljaju, pa je tako pojasnila i koliko pažnje pridaje lepom i negovanom izgledu, odnosno da li ide u kozmetičke salone.

‒ Radije posvećujem vreme nezi kod kuće, jer tada mogu još nečim da se bavim dok držim masku na licu ili čekam da se lak na noktima osuši. U salone odlazim samo kada moram. Kosa, recimo, zahteva dodatnu negu, ali kada treba da je skraćujem, to mi je najtežih sat i po. Ne mogu baš da se pohvalim strpljenjem u tom segmentu ‒ priznala je prva dama.

Pročitajte: Kod kuće je majka i domaćica - Tamara Vučić oduševila prizorom iz kuhinje, a tek kad vidite malog pomoćnika FOTO

Instagram

 

Tamara Vučić u aprilu je napunila 42 godine, a fotografije iz mlađih dana svedoče da je u međuvremenu, ipak, imala neke korekcije na licu. Istini za volju, možda se na prvi pogled ne može zaključiti šta je drugačije, ali iskusnom oku je jasno da je korigovala obrve, tačnije njihov luk, i tako dobila nežniji izraz lica.

Pročitajte: Ovako se voli Srbija! Tamara Vučić u nikad viđenom izdanju poslala snažnu poruku, svi su oduševljeni FOTO

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još