Ceca pred 50. rođendan otkrila tajnu dobrog izgleda: Priznala je da je jedna stvar ključna

Ceca pred 50. rođendan otkrila tajnu dobrog izgleda: Priznala je da je jedna stvar ključna

Autor: | 18/05/2023

0

Ceca Ražnatović uskoro puni 50 godina, a čini se da kako godine prolaze, folk diva izgleda sve bolje i bolje. Stalno sluša pohvale o svom mladalačkom izgledu, a na liniji mogu da joj pozavide i daleko mlađe dame. Iako Ceca nikad nije poricala da se ima običaj da se podvrgne estetskim zahvatima, ključ pevačicinog dobrog izgleda je u treningu na koji disciplinova ide, uprkos tome što joj to nije omiljena aktivnost.

 
 

ATA Images

 

Ražnatović je u novoj epizodi emisije "Ceca Show" priznala da je počela da trenira jer se posle fizičke aktivnosti oseća bolje, ali da ne gaji preveliku ljubav prema sportu. Ali ugledavši se na svoju decu - Veljka, koji se profesionalno bavi sportom, i Anastasiju, koja vodi računa o ishrani i redovno trenira, Ceca je odlučila da i ona mora da krene u teretanu.

Pročitajte: CECA RAŽNATOVIĆ - Trudna sam, nosim blizance, idem na Kipar da ih rodim!

Instagram

 

Ceca je priznala da nije veliki obožavatelj napornog treninga, ali da je dovoljno disciplinovana i istrajna, uprkos tome što joj dizanje tegova nije omiljena aktivnost. Nastoji da održi dobru liniju za koju dobija toliko komplimenata, a pored treninga pridržava se i određenog režima ishrane.


– Mučim se u teretani, jako mi je teško. Kada krenem da dižem tegove, mrzim sebe najviše na svetu što pojedem nešto što ne treba. Umirem u teretani, ali dobro, ide život – rekla je Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još