Rešite se negativne energije, kako bi zavladala harmonija i pozitivna energija u domu

Rešite se negativne energije, kako bi zavladala harmonija i pozitivna energija u domu

Autor: | 02/12/2014

0

Verovatno u kući imate veliki broj predmeta koji imaju funkciju dekora, a niste svesni da vam donose negativnu energiju...

Kineska veština, Feng Shui (Feng Šui) kaže da dekorativni predmeti kao i oni koji imaju neku funkciju nose sa sobom određenu energiju.

Pogledajte kojih se predmeta u domu treba rešiti, kako bi zavladala harmonija i pozitivna energija.

NEFUNKCIONALNI APARATI

Elektronske naprave predstavljaju snagu i moć u vašem domu. Ukoliko imate aparate koje ne koristite duže vreme, slomljeni su ili nefunkcionalni rešite ih se što pre. Tehniku treba baciti ili popraviti. Pokvareni aparati u domaćinstvu prema Feng Shui (Feng Šui) principima donose niz zdravstvenih problema, loš uspeh na poslu i neuspeh u ljubavnim vezama.

UVELE BILJKE

O biljkama treba brinuti! One u Feng Shui-u simbolizuju rast i razvoj. Ako vaše sobne biljke vremenom uvenu, bacite ih i nabavite nove o kojima ćete se starati i više brinuti. Uvele biljke u domu učiniće da se osećate loše i umorno.

LEKOVI KOJIMA JE PROŠAO ROK TRAJANJA

S vremena na vreme pregledajte vašu kućnu apoteku i proverite rok trajanja vaših lekova. Nakon isteka roka trajanja nije preporučljivo koristiti kozmetilke preparate i lekove, a prema Feng Shuiju oni sadrže toksine koji ometaju vaš mir, opuštanje prilikom odmora. Pregledajte sve ormariće i rešite se svih lekova kojima je prošao rok trajanja.

HRANA U FRIŽIDERU

Hrana prema Feng Shuiju predstavlja sposobnost da dajete i primate ljubav. Stara, pokvarena hrana u vašem frižideru ili na policama u ostavi može ugroziti vaše veze. Bacite sve ono čemu je istekao rok upotrebe ili ono što više nije jestivo.

FOTOGRAFIJE

Prema Feng Shuiju fotografije sadrže snažnu energiju koja ima uticaj na vašu podsvest. Ukoliko želite novu vezu ili ljubav rešite se fotografija starih/bivših ljubavi, složite ih u kutije ili albume i napravite mesto za novu ljubav u vašem životu.

SUVO CVEĆE

Prema Feng Shuiju suvo cveće ne treba držati u domu. Ono nema tendeciju da raste i da se razvija i predstavlja nepokretnu energiju. Rešite se svih buketa koji su vam možda dragi i asociraju vas na lepe trenutke i kupite lep buket svežeg cveća. Suvo cveće u domu podstiče osećaj čežnje, nostalgije i imaćete manje snage.

Izvor i foto: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin