Hari je zbog Megan promenio sve, ali sada postaje svestan da mu oni veoma nedostaju

Hari je zbog Megan promenio sve, ali sada postaje svestan da mu oni veoma nedostaju

Autor: | 05/02/2020

0

Hari posle dve nedelje provedene u Kanadi postaje svestan da mu život koji je vodio u Velikoj Britaniji i te kako nedostaje, naročito oni

Hari je zbog Megan promenio ceo svoj život, komentar je koji se poslednjih dana može čuti na skoro svakom ćošku.

Nakon braka sa vojvotkinjom od Saseksa, Hari je odlučio da oni krenu u samostalan život. Napustio je kraljevsku palatu i svoju baku Elizabetu II, a zatim je otišao i za Kanadu.

Nekadašnji princ je u obraćanju javnosti nedavno priznao da mu nije bilo jednostavno da donese ovakvu odluku. Ipak, podvukao je da to bilo najispravnije.

Princ Hari otvorio dušu: Želim da od mene čujete istinu

- Mogu da zamislim šta ste sve slušali i možda čitali u proteklim nedeljama. Zato želim da istinu čujete od mene. Koliko je s vama mogu podeliti – ne kao princ ili vojvoda, već kao Hari. Uvek ću da gajim najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovedniku - rekao je on i dodao:

Moja odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana. Tome su prethodili meseci razgovora i godine izazova. I znam da nisam uvek sve radio kako treba, ali što se ovoga tiče, zaista nije bilo drugog rešenja.

Kako dani prolaze Hari polako postaje svestan da mu oni veoma nedostaju 

Kako danas piše britanska štampa, Hari polako postaje svestan da mu u dalekoj Kanadi veoma nedostaju njegovi prijatelji iz Velike Britanije. On je više nego ikad aktivan u WhatsApp grupi u kojoj im stalno šalje smešne snimke iz Kanade.

Ipak je Megan pravi razlog “Megzita”: Princ Hari doživeo nervni slom

Iako je sa velikom srećom i optimizmom otišao u Severnu Ameriku sa suprugom i sinom Arčijem, Hari ne može da ne prizna da mu društvo fali.

- Naravno da mu nedostaju prijatelji. Ali Hari ne misli da će zbog toga što je na drugoj strani sveta izgubiti kontakt s ljudima koji su mu bili prijatelji celog života - rekao je izvor, prenose engleski portali.

Zbog Megan, Hari je prekinuo dva velika prijateljstva

Nakon što se oženio s Megan, britanski mediji pisali su da je neke stare prijatelje "izbacio" iz svog života. Među njima je i Harijev drug Tom, sa kojim se druži još od najranijeg detinjstva. Prekid prijateljstva je nastao kada je tadašnji princ saopštio da se ženi Megan, preneo je magazin "Tatler".

Princ Hari: Izgubio sam majku, a sada mi je supruga žrtva iste snažne sile

Drugi prijatelj s kojim se više ne druži je Peli.

- To je deo Meganinog tihog brisanja Harijeve stare ekipe. Ne želi da se on nađe u iskušenju. Zato ga odvlači i pokušava da ga navede da se koncentiše na zasnivanje porodice - tvrdio je tada izvor za britanski "Express".

Vojvoda od Saseksa se toliko udaljio od svoja dva prijatelja, da sada više nema čak ni njihove brojeve mobilnog telefona.

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još