Napetost koja je prerasla u neprijatnost: Prvi susret Megan i Kejt, Harija i Vilijama nakon Megzita (foto)

Napetost koja je prerasla u neprijatnost: Prvi susret Megan i Kejt, Harija i Vilijama nakon Megzita (foto)

Autor: | 10/03/2020

0

Prvi susret braće prinčeva Vilijama i Harija, kao i njihovih supruga Kejt i Megan, nakon Megzita, prošao je i više nego napeto, a kamere su zabeležile hladan odnos i neprijatnost u vazduhu

Sa nestrpljenjem se iščekivao prvi susret braće, prinčeva Vilijama i Harija, nakon čitave situacije u britanskoj porodici poznatijoj kao Megzit.

Hari je sa suprugom Megan Markl nakon svih dogovora i pregovora otišao iz Engleske. A sada je konačno došlo vreme da se ponovo susretne sa svojim rođenim bratom.

Međutim, na iznenađenje mnogih, ovaj događaj u Vestiminsterskoj palati u Londonu protekao je napeto i uz veliku neprijatnost u vazduhu, koju su svi svetski mediji propratili.

Princ Hari i MeganPrinc Vilijam i Kejt, došli su samostalno i nezavisno od svečane povorke u kojoj je bila kraljica Elizabeta II, tako da su ušli u crkvu i seli na svoja mesta.

Hari vidno neraspoložen 

Prvo su došli Princ Hari i Megan koji su bili smešteni pored princa Edvarda, a zatim su ušli i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Na iznenađenje mnogih, oni nisu seli pored, nego ispred Megan i Harija.

Vilijam je jedva pogledao u brata i snaju, i kratko ih pozdravio. Kejt je brzo i nespretno, bez gledanja u oči, rekla:

- Zdravo!

Crveno na kraljevski način: Hari poslednji put u uniformi, Megan ponela ogrtač od 1.000 evra (foto)

Supruga princa Vilijama, zatim je samo brzo sela na svoje mesto. Hari ih je ispratio osmehom, ali se na njegovom licu videlo da je i te kako razočaran.

Uostalom, pogledajte i sami kako je izgledao njihov prvi susret posle dva meseca.

Prvi susret Megan i Kejt, Harija i Vilijama daleko je od srdačnog 

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms tvrdi da je njihov susret bio daleko od "srdačnog - kojem smo se nadali".

- To nije bila srdačna dobrodošlica koju smo iščekivali. Nervoza u Harijevom govoru tela mogla se gotovo opipati. Kad je Hari stigao na svoje mesto i pustio Meganinu ruku, istog trena je krenuo da se "igra" burmom na svom prstu. A to je način samosmirivanja. Čak i kad je pored nje, ali ne drži je za ruku, nedostaje mu i treba njenu podršku. Dok je s Megan prilazio oltaru, oboje su mahali deci, ali njegov izraz lica bio je napet i tmuran - tvrdi britanski stručnjak i dodaje:

- Hari i Megan izgledali su zaista veselo što vide Kejt i Vilijama, pogotovo Hari koji se nežno osmehivao Kejt. On joj se nasmešio otvorenih usta i rekao "zdravo". Dok se Megan nasmešila na jednako prijateljski način. Ali, kada je u pitanju princ Vilijam, možemo primetiti da je Hari izgledao dosta strožije. Usta su mu bila zatvorena i bez osmeha.

Nakon što su i ostali članovi kraljevske porodice otišli, Džudi tvrdi da se Hari ponovno opustio. On je počeo da se šali i smejao sa ljudima sa kojima je razgovarao.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još