Odluka je konačna: Posle Harija i Megan, Kejt i Vilijam napuštaju dvor

Odluka je konačna: Posle Harija i Megan, Kejt i Vilijam napuštaju dvor

Autor: | 29/06/2020

0

Kejt i Vilijam odlaze sa britanskog dvora! Nakon što su princ Hari i Megan Markl šokirali britansku javnost odlukom da zauvek napuste kraljevske dužnosti, put Amerike kreću i Vilijam i Kejt. Čitava porodica veoma je zabrinuta za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, a naročito za njihovog jednogodišnjeg sina Arčija.

Princ Čarls odlučio je da pokuša da ubedi sina i snaju da se, dok traje pandemija korona virusa, vrate u Englesku. Ukoliko mu to ne pođe za rukom, smislio je rezervni plan. Naime, rešio je da sa suprugom Kamilom tajno odleti u Los Anđeles po unuka. Sličnu odluku doneli su i Kejt i Vilijam.

Pročitajte: Ljubavna priča Vilijama i Kejt - Sudbonosni susret ili unapred smišljen plan

Kejt i Vilijam odlaze u Los Anđeles

Vilijam je posle nekoliko meseci razdvojenosti shvatio da mu nedostaje mlađi brat. Zato je odlučio da zajedno sa Kejt i njihovom decom ode u Los Anđeles, piše „Life & Style“. Vilijam i Hari shvatili su da je krajnje vreme da se okrenu jedan drugom i da obnove bratski odnos. Baš iz toga razloga Kejt i Vilijam odlaze u Ameriku, a vode i decu, prinčeve Džorža i Luisa, kao i princezu Šarlot. Mališani se veoma raduju što će konačno moći da budu sa bratom Arčijem.

‒ Kejt i Vilijam odlaze sa decom na odmor u Los Anđeles kako bi se videli sa Harijem i Megan. Pošto su proteklih meseci bili zatvoreni unutar „četiri zida“, raspadali se od kraljevskih dužnosti i školovanja dece od kuće, odmor je upravo ono što im je potrebno ‒ otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Pročitajte: Kejt i Vilijam od ranog detinjstva svoje mališane uče pravim vrednostima

Osim braće, i Kejt i Megan su shvatile da je krajnje vreme da i njih dve spuste ratne sekire i sve počnu ispočetka.

‒ Vilijam je nedavno shvatio da je život prekratak. Zato je bratu ponudio „ruku pomirenja“ ‒ naveo je pomenuti izvor i dodao da je za putovanje zaslužna upravo Kejt.

‒ Kejt je želela da Vilijamu pokloni nešto čemu će se posebno radovati za svoj rođendan, koji je nedavno proslavio, pa je zato smislila ovaj plan, koji ga je oduševio. Vilijam je odmah pristao i porodica vojvode od Kembridža uskoro će krenuti na drugi kontinent.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još