Živa, zdrava i nasmejana: Kejt Midlton konačno uslikana, pogledajte prvi snimak

Živa, zdrava i nasmejana: Kejt Midlton konačno uslikana, pogledajte prvi snimak

Autor: | 18/03/2024

1

Kejt Midlton (42) nedeljama je tema broj jedan u svim svetskim medijima.

Poslednji put princeza od Velsa viđena je u javnosti tokom službe za katolički Božić, 25. decembra prošle godine. Naredna vest koja je o njoj stigla bila je ona koja je zabrinula svet – da je završila u bolnici, gde je imala zakazanu operaciju abdomena.

Od preljube princa Vilijama, preko fotošopirane fotografije Kejt sa decom, priče o dvojnici i bračnim problemima, kraljevskoj porodici nema mira.

Kirsty O'Connor/Getty Images

 
 

Princeza je sada konačno viđena u javnosti, prvi put nakon što je u januaru podvrgnuta operaciji.

Sve se desilo prošlog vikenda, prilikom posete lokalnoj prodavnici na farmi u Vindzoru. Princeza od Velsa je, kako tvrde svedoci, izgledala „zdravo, srećno i opušteno”.

Pročitajte: Nešto strašno se dešava... Ni najbliže osoblje mesecima nije videlo Kejt Midlton

Kejt Midlton viđena je u društvu supruga, princa Vilijama, i njihovo troje dece, Džordža, Šarlot i Luja, na jednom od svojih omiljenih mesta - u blizini porodične vikendice Adelejd.

Supružnici su uživali u sasvim običnom, opuštenom porodičnom izlasku.

„Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen kada sam ih video. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom, izgledala je srećno i izgledala je dobro”, rekao je svedok u nedelju uveče za britanski The Sun.

„Deca nisu bila sa njima u tom trenutku, ali je tako dobar znak da je dovoljno zdrava da svrati do radnje”, dodao je izvor.

Britanski The Sun objavio je ekskluzivni video-snimak.

 

Kejt izgleda zdravo, ona i Vilijam i dalje su srećni zajedno, što je ohrabrujući pokazatelj da princeza pravi prve korake u povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se vratiti javnim dužnostima posle 17. aprila.

Pročitajte: Moja žena Kejt Midlton ima... Konačno se oglasio princ Vilijam, nastao muk

Ipak, postoji sugestija da bi Kejt mogla da se vrati obavezama i ranije, da bi čak mogla da prisustvuje uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa na imanju u Vindzoru.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti