Ne može više da laže: Palata obmanula javnost, Kejt se izvinila posle nezapamćenog skandala

Ne može više da laže: Palata obmanula javnost, Kejt se izvinila posle nezapamćenog skandala

Autor: | 11/03/2024

0

Kejt Midlton juče je, posle više od dva meseca, objavila fotografiju na zvaničnim nalozima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama.

Društvo joj pravi sve troje dece, svi su nasmejani i veseli, a povod je bio važan - "Dan majki".

Leon Neal/Getty Images

 

Ne treba posebno naglašavati da je svet jedva dočekao da se princeza oglasi. Ali, kada je to konačno uradila, buknule su nove teorije zavere koje su nadjačale sve pozitivne reakcije.

Pročitajte: Kejt Midlton konačno uslikana posle operacije - To je zaista ona, pogledajte kako sada izgleda

Kako su mnogi primetili, nešto jednostavno nije bilo u redu sa slikom. Ili je snimljena ranije, ili je dorađivana.

Problem je napravila ruka male Šarlot, zbog čega su neki zaključili da je fotografija montirana.

Princ od Velsa

 

Tvrdnje su postale toliko ozbiljne da su je vodeće svetske agencije istog dana povukle, a dvor se ponovo našao pod pritiskom. Nikako da sa sebe zbace veo misterije oko Kejt.

Britanska nacionalna novinska agencija saopštila je da je tražila hitno pojašnjenje fotografije iz Kensingtonske palate, izrazivši zabrinutost da je montirana. A onda se, mora se priznati neočekivano, oglasila – Kejt lično.

Kirsty O'Connor/Getty Images

 

“Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem montažom. Želela bih da izrazim izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi lepo proveli 'Dan majki'”, stoji u zvaničnom nalogu Velsovih na Tviteru.

 

 

Opšte je poznato da se Kejt u slobodno vreme bavi fotografijom i da je upravo ona potpisana na najlepše portrete malog Džordža, Šarlot i Luisa, koje palata obično objavljuje povodom njihovih rođendana.

Ono što nije poznato je šta se zapravo dešava iza zatvorenih vrata britanskog dvora kada je princeza od Velsa u pitanju. Ili će se na kraju ispostaviti da je ipak sve bio samo duži oporavak posle operacije.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još