Astrolog predvideo zdravstveno stanje Kejt Midlton, nije dobro

Astrolog predvideo zdravstveno stanje Kejt Midlton, nije dobro

Autor: | 23/02/2024

0

Zdravlje Kejt Midlton pod lupom astrologa

Dramatične vesti stigle su iz Velike Britanije krajem januara: Kejt Midlton je operisana.

Princeza od Velsa boravila je u bolnici 14 dana, posle čega je nastavila da se oporavlja u Vindzoru.

Chris Jackson/Getty Images

 
 

Prvi put je napustila zamak Vindzor početkom februara, a očekuje se da će princeza provoditi vreme u Anmer holu, na imanju Sandringem u Norfoku, dok su deca na raspustu, piše magazin People.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa izneo je svoje predviđanje u kome tvrdi da će narušeno zdravlje Kejt Midlton i u budućnosti zadavati ozbiljne probleme.

Naime, čovek čiji horoskop rado čitaju ljudi širom planete, istakao je da bi ova godina za suprugu princa Vilijama mogla da bude ključna.

Profimedia

 

Naime, Pavel je otkrio da Kejt, kao Jarac, živi aspekt Velikog krsta u svojoj natalnoj karti. Kako objašnjava, to znači da je u opasnosti tri meseca.

Pročitajte: Kejt nije mogla da dođe... Prvi put posle operacije princ Vilijam progovorio o supruzi

- Ona je rođena u pomračenju Meseca, a njen muž Vilijam u pomračenju Sunca. To sugeriše da će oni odigrati fatalnu ulogu u sudbini Engleske.

- Pod uslovom da se oporavi, sada je u njenoj karti fatalna konstelacija planeta – ispričao je Pavel Globa za wday.ru, prenosi Gloria.

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

 

Takođe, dodao je da je zdravlje Kejt Midlton već tri meseca u opasnosti, a, navodno, princeza od Velsa prolazi kroz najteži period do sada koji može biti njena prekretnica u mnogim stvarima.

Proteklih nedelja naslušali smo se najrazličitijih spekulacija. Ugledni doktori gostovali su u emisijama nagađajući šta je uzrok problema, pominjao se čak i kancer, ali zvaničnog odgovora – nema.

Chris Jackson WPA Pool/Getty Images

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti