Moja žena Kejt Midlton ima... Konačno se oglasio princ Vilijam, nastao muk

Moja žena Kejt Midlton ima... Konačno se oglasio princ Vilijam, nastao muk

Autor: | 14/03/2024

2

Princ Vilijam se konačno oglasio

Zdravstveni problemi, navodna preljuba, afera sa fotografijom i još mnogo toga - čini se da se nad kraljevskom palatom Velike Britanije nadvio crn oblak, a usled svega toga konačno se oglasio jedan od aktera, princ Vilijam.

Christopher Furlong/Getty Images

 

Glasine da budući kralj Velike Britanije i otac troje dece ima ljubavnicu kolaju već godinama, ali poslednjih dana su se usijale iz poznatih razloga.

Ipak, stariji sin Čarlsa i Dajane čini se da ne mari za komentare i govorkanja, pa se tako nonšalantno pojavio na jednom društvenom događaju kao da ceo svet ne bruji o njemu i njegovoj porodici.

Pročitajte: Ovo je navodna ljubavnica princa Vilijama - Bila je najbolja drugarica Kejt Midlton, da li je ona kriva za nestanak

Princ Vilijam otvorio je danas dobrotvornu ustanovu za mlade u zapadnom Londonu. Ukrašavao je kolače sa decom pa poručio: „Moja žena ima umetničke sklonosti, čak su i moja deca više sposobna za umetnost nego ja (misleći na njegove sposobnosti danas i umeće Šarlot, Džordža i Luja na ranom uzrastu)”, prenosi Daily mail.

Vilijam se šalio i da mu nedostaje kreativnosti, a mališanima je poručio: „Volim prskalice pa ću ih staviti što više”.

Princ od Velsa bio je danas nasmejan na događaju u organizaciji humanitarne ustanove, pričao je i o tome da deca treba da provode manje vremena za mobilnim telefonima pa napomenuo da su i odrasli krivi za to.

Chris Jackson/Getty Images

 

Spremao je kolače, igrao košarku sa decom i nastavio na taj način sa javnim angažmanima koje inače obavlja.

Vilijam želi da ostavi utisak da je sve u redu i ne komentariše brojne teorije koje prate dvor i Kejt Midlton. Uostalom, drugačije se u ovom momentu i nije očekivalo.

 

Komentari (2)

Loading
Vera 16:02 18.03.2024
Odgovori

A sta biste vi uradili da ste rodjeni kao princevi ili princeze?! Mislis lako je?! E, pa, nije! Ma, super se drze ovo dvoje divnih, zaljubljenih i porodicnih ljudi, nose svoj krst najbolje sto mogu, kao sto i svako od nas mora da nosi svoj, bili mi bogati ili siromasni.

hellomagazin.rs Oli Scarff-WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti