Stroga modna pravila: Ovih 6 stvari Kejt Midlton nikad ne nosi u javnosti FOTO

Stroga modna pravila: Ovih 6 stvari Kejt Midlton nikad ne nosi u javnosti FOTO

Autor: | 05/08/2023

0

Dvorska pravila su stroga i moraju se poštovati, bez obzira na činjenicu da već duboko gazimo po 21. veku. U Bakingemskoj palati, između ostalih, postoji svojevrsni modni kodeks, koga se članice kraljevske porodice uglavnom pridržavaju. To važi i za Kejt Midlton.

Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza od Velsa je modna ikona i ne možemo da se setimo kada je promašila odevnu kombinaciju, ako joj se tako nešto ikad i desilo. Njen ukus je istančan, a stil sveden, odmeren i elegantan, jednom rečju royal.

Pročitajte: Za važne događaje bira srpski dizajn - Kejt Midlton obožava kreacije ove tri Beograđanke FOTO

Uglavnom sama bira garderobu, nisu joj neophodni stilisti. No, postoji nekoliko stvari preko kojih nikad ne prelazi, sve i ako se njoj lično dopadaju.

Chris Jackson/Getty Images

 

Modni ekspert Erin Ficpatrik nedavno je na TikToku otkrila kojih se pravila Kejt Midlton uvek pridržava. Krenimo od noktiju. Crveni lak nije baš poželjan na dvoru. Priča se da je za to „kriva” kraljica Elizabeta, koja je smatrala da takva boja na noktima deluje jeftino i ne dolikuje damama iz kraljevske kuće.

Međutim, Kejt je prilikom obeležavanja poslednjeg Uskrsa u crkvi nosila upravo takav. Analitičari su je brže-bolje opravdali, uz objašnjenje da to nije bio zvaničan kraljevski zadatak, već više neformalni porodični događaj.

Yui Mok/Getty Images

 

Takođe, princeza od Velsa nikad ne nosi patike i elegantnu tašnu u isto vreme. To bi, doduše, trebalo da bude jedno od opštih modnih pravila, ali, prema savremenim tumačenjima – sve je dopušteno, pa i spajanje nespojivog. Ne i za Kejt.

Pročitajte: Ovo je trik kojim se Kejt Midlton služi da bi na svakoj fotografiji ispala savršeno

Kada je o patikama reč, najčešće je viđamo u obući sportskih brendova kao što su „Adidas” ili „New Balance”, dok dizajnerske do sada nismo primećivali na njenim nogama. Osim toga, Erin ističe da princeza nikad nije ponela nijednu Dajaninu torbu, iako je neke nasledila od nje zajedno sa kolekcijom nakita.

Chris Jackson/Getty Images

 

Ručni sat? Retko... Možda nema naviku da ga nosi, a možda joj se, jednostavno, najviše sviđa „Cartier Ballon Bleu”, model koji ponekad stavi na ruku.

Pročitajte: Ne, nikako! Kejt Midlton nesvakidašnjim izdanjem prekršila dva modna pravila kraljice Elizabete

Kejt nećete videti ni u mokasinama na zvaničnim prijemima, ta vrsta obuće ipak nije predviđena za događaje „iz visokog društva”. Ipak, kada se sa decom šeta parkom ili ih prati u školu, lagane cipele uvek su pametan izbor.

Jack Hill/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti