Vodeća svetska agencija se ogradila od video snimka Kejt Midlton

Vodeća svetska agencija se ogradila od video snimka Kejt Midlton

Autor: | 02/04/2024

0

Snimak Kejt Midlton probudio sumnju

Kejt Midlton i dalje je tema broj jedan u selebriti svetu. Slučaj misterioznog nestanka princeze od Velsa pretvorio se u svojevrsni dosije iks, praćen najneverovatnijim teorijama zavere, i to je trajalo sve do 22. marta, kada je sama stavila tačku na spekulacije.

Profimedia

 

No, video snimak u kojem je otkrila da joj je dijagnostifikovan kancer očigledno nije dovoljan. I dalje nema detaljnijih informacija, mada nije ni dužna da ih saopštava, jer je to ipak privatna stvar.

Posle priznanja da se malo zaigrala sa fotošopom oko fotografije sa decom koju je objavila za "Dan majki", mnogima je sumnjiva svaka slika na kojoj se Kejt pojavljivala u poslednja tri meseca, a istu priču doživeo je i snimak.

Pročitajte: Čuveni doktor otkriva - Prema mišljenju vrhunskih onkologa Kejt verovatno ima rak...

Da li je to zaista Kejt ili njen klon stvoren pomoću veštačke inteligencije? „Glas joj je čudan, zvuči neprirodno.“ „Kosa je dodata.“ „Pruge sa džempera prave senku na klupi.“ I tako dalje.

Sliku sa decom neke renomirane agencije su povukle sa svojih platformi jer je dorađivana. Sada se isto dešava i sa video klipom koji je pre deset dana obišao svet.

Princ od Velsa

 

Naime, „Getty Images“, jedna od najvećih fotografskih agencija, na video zapis je stavila napomenu da je „obezbeđen od strane treće organizacije i da se možda pridržava uređivačke politike kompanije“, prenosi portal E!Online.

Nisu dostavljene preciznije informacije na koju bi tačku uređivačke politike to moglo da se odnosi. U isto vreme, to ne znači da agencija smatra da se radi o manipulaciji ili da se sumnja u bilo šta, objašnjava heavy.com.

Verovatno je reč o standardnom obaveštenju koje „Getty“ često stavlja uz fotografije i video zapise ustupljene od „third-party organizations“. Ista napomena stoji, na primer, na nekim slikama svemirske agencije NASA koje se mogu naći na sajtu ove medijske kompanije.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti